Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino se u Bosni za 1. maj janje okreće, opija se i kuka kako nam je država propala dok u drugim zemljama ljudi na taj dan protestuju i traže svoja prava i bolje uslove.
a inspektori su ti koji prednjače u kriminalu.
Janje koje prezivi 1.maj ceka ga kurban bajram :
1.Maj = Kad Jaganjci Utihnu :-)
hocemo li praviti zapisnik ili da se dogovorimo?
taman kontao prebolio bivsu otvorim klix kad stavili njenu sliku kako rostilja hvala
fizikalni računi?
Lijepo je to sve ali nastupaju letece tevsije tipa Golf,Askona i ostali napucani brum ,brum daj boze da sve prodze bez smrtni izhoda!!!
Doooobro opaliti po džepu sve štetočine koje ne čiste za sobom!Bez izuzetaka.
Možeš opljačkat narod koliko hoćeš. Ali ukini roštiljanje, dobit ćeš INSTANT REVOLUCIJU!!!
Znaci sad ce isnpektor trazit Zig na janjetu. Ako nema motaj mu 2 kg janjetine i gajbu pive.
Bice ponovo cevapcic na prutic,na demostracije neka idu francuzi, nama je dobro,mi to samo tek tako pricamo i kritikujemo vlast,pruzila nam se prilika da smijemo pricati sta hocemo.
Pokusat ce se kome prislepati da nisu djaba tu..
Praznik za školarce i besposličare.