Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su Turci nekad davno doveli vlehe u Bosnu ovi su u sjecanje na svoju domovinu pojedine toponime u bosni nazvali Vlasic, Romanija itd.kasnije su se srbizirali u 19 vijeku pod uticajem srpske velikopropagande i mitomanijiste pravoslavne vjere,ili radi krajcara kojima su placana vlaska djeca da bi rekla da su srbi,i tako danas u Bosni imamo ´´Srbe´´ koji su zapravo vlasi, doslje, strani elemenat na ovom podrucju !
Eno opet u skafandere Fuuuu -.-
istina ... i drevne Maje su naseljavale Majevicu, prije nego su se spustile do Visokog da sagrade kompleks piramida, pri čemu ostaje misterija otkud oni u južnoj americi ... međutim svako zna da su na jahoorini živjeli daleki pretci utemeljitelja yahoo.com
Sto mi izbrisaste komentar? Pa, nije valjda Vlasic dobio ime po Bosnjacima?
@Smrdin dobro je naveo si neke zemlje gdje Posrbice odlaze. Ali zaboravio si da ih ima dosta u arapskim zemljama: Kuvajt, Emirati, Katar, rade dole za 20.000 $ mjesecno. Dosli kod svojih neprijatelja muslimana da rade dole. Cudo ih ne zovu kao Bosnjake ovdje. Koji su to licemjeri. Srbima treba zabraniti kretanje u muslimanskim zemljama i svakog Srbina proglasiti personom non-grata u tim zemljama, pocev od njihovih politicara i sportista prvo.
pao je i na Bjelasnici i Jahorini 30 cm.Zasto sam za Vlasic objavljujete.
vlasima nedaju prava u srbiji!!!! vlahe na v.r..be
Evo nagradna igra njemacke Sky Sport Televiziije. POBJEDI KARTE za finalnu utakmicu Champions Leauge : BAYERN vs. CHELSEA http://tinyurl.com/d6944ms http://snipurl.com/23jsnaq prvo otvori gornji link pa onda donji. Pozdrav
snijeg pada , a ja na vrijeme posadio krompire..milina gledat kisu i snijeg kako padaju...
-Kako li ce otici (Laguzina) hocu reci Lagundzija u vikendicu ,ja mislim da ce drzavna sluzba putevi upaliti mashine samo zbog njega!
jel onda romanija po romima
Bosnjani su zivjeli u dolinama i gradovima,vecina rijeka na primjer nosi ime iz Ilirskog doba. Na planinama su zivjeli doseljeni Vlasi pravoslavci pa po tome i vecina brda i planina nosi ime po njima,tek 20 vijek Vlasi tj Srbi su poceli sa spustanjem u grad.
Dobro je vrijeme kakvi smo ljudi
naberes tresanja i jagoda pa na skijanje
@igor ahhahahahahahahah igore :D
Sigurno ne postoji ni musko koje zna trajati u dvoje. :/ Sve je upravu bila ... :P
da li u sarajevu sada ima snijega...