Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i obicno Klix.ba brise komentare koji kritikuju SDA. Ali marionetski mediji nisu pomogli ni jednoj vlasti da se odrzi pa nece ni Klix.ba.
Neki na ovom portalu pišu o tome kako je SDA pljačkala Bosnu i Hercegovinu ne navodeći ništa konkretno. Evo jedan konkretan primjer koji pokazuje koji su stvarni motivi Zlatkovog uvođenja Fahrudina Radovančića u vlast: http://www.youtube.com/watch?v=1Axf9yflW3c \"Posao\" kojim se državi kroz prodaju struje kroz kriminalne krugove nanosi šteta od 1.000.000 (milion) KM po jednom danu !!! E ljudi moji, TO JE PRAVA PLJAČKA.
tupani iz SDP-a jos ne shvataju da su potpuno razmontirali vlast u BiH ali da je vise nece moci sastaviti, bar ne tako jeftino kako misle ... Zlatko, samo nastavi sa unistavanjem ;-)