Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o inzinjerima koji su bili zaduzni za izgradnju tih ulica tj puteva
@DexterTZ mislio sam opcenito, to nije samo u Tuzli ovaj problem vec u svakom gradu jezera jer niko ne vodi racuna o nacinu odvodnje u slucaju ovakvih situacija
Jasmin Imamović ispunjava obećanja. Sama jezera niču :)
Putevi su u nadleznosti kantona. Obrati se SDA i SBB
@daleko je sunce Ovo je u pitanju infrastuktura, šahtovi, neuređena kanalizacija. Ne znam nikog iz SDA I SBB a obratio bih se
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovaj hajvan nema pojma o voznji kroz vodu se ide skroz polahko inace voda prska u motor i u ost. elektricne instalacije . više obuka i stvari za zivot direktno preko mene (povoljno zenske)
Bitno je da turizam 'cvjeta' , a grad što tone, koga to briga!?
pored sode i aide jos jedan dokaz o nemaru opcine...
cijela tuzla imamovicu koze muzla
imal slika bez golfa cvaje
gdje god se SDA pojavi tu nastaju nesreće i nepogode, priroda ne može da podnese toliku količinu zla, mora da je izbaci na površinu, da je ukloni svojim mehanizmima samo njoj poznatim..
Tuzlaci imate podrsku 50.11%
kise nije bilo viska... ma namah se zalimo il na kisu il na sunce.
zar to jasmin nije riješio? on se sve fali, kako je od bare napravio turističku čaršiju. saće mirnes ajanović opet u čamac..
@DexterTZ Pa ako se teren sliježe zašto onda ulaže toliki novac na tom prostoru. Pa pravi i nepotrebni most iz parka. Znači razbacivanje budžetskim novcem
@Ministarstvo Ja koliko vidim ovdje nema slika iz okoline jezera ni sa ,mjesta gradnje mosta. Obrati se u centrale SDA ili SBB ndk ti objasne gdje se sta nalazi da ne lupetas gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)