Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZAŠTO SE PRESTALO SA AKTIVNOM KASTRACIJOM PASA ??? TO JE JEDINI EFIKASAN NAČIN KONTROLE BROJA PASA, SVE OSTALO JE LJUDSKO IŽIVLJAVANJE NAD JADNIM ŽIVOTINJAMA.
Please stop this!!!! Your are not better then "Hitler". Please stop this! I will never drive to your land for holidays!!
@saman i slicni glodari: FAMILIJE VAM SE NAKARAM FASISTICKE!
I treba ih sve smaknuti na ovaj nacin.Evo npr.u Doboju su psi lutalice napale covjeka kojjem je nakon brojnih ugriza srce otkazalo.
@Sarajlija: J.... o i mi tebi to isto. ;) Zapravo, j.... i ti psi Iutalice čitavu porodicu, keru jedan.
Za 'pasce' i ostale sto mrze pse tj pacenike i papane J E B E M VA M SVE M R TV O I Z I V O FRISKO P.O.K.O.P.A.N.E. !!!!
Sjajno, cestitke onome ko je ovo uradio, dosta je vise bilo.
@VENOM Ko će ba odgovarat. Mi vedrimo i oblačimo.
E neka ste vi opet ostavili da se može komentarisati i pozivati na mosovno trovanje i odstrel pasa. Svaka vam čast. Odgovarat će te za ovo!!!
Ah, da ... i j.e.b.e.m m.a.j.k.u psetoljupcima.
Interesuje me čime su ovo uradili? Da je i meni nešto efikasno protiv lutalica.
Sjajna vijest!
Vakcina 50km. Dnevnica 25km. Metak 1km.
genocid.
kastracija kosta 50 KM po keru, za neke vakcine i sta ja znam sve.. niko ne placa to zato se i prestalo
tuzno i neoprostivo