Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvatila ih bijela KUGA,tu spasa nejma
šta to znači \" medicinski asistirana oplodnja ? To nije ništa novo , mora da su zaboravili da i u ovo uključe teslu, da je on takvo nešto već davno otkrio. Ništa novo kad su u pitanju srbi i njihove nebuloze ..
da bog da vam sjeme zauvijek bilo zatrto srbi, pa zar se mozes time hvaliti i ponositi, bijedo ljudskog sljama, i sljam je nesto vrijedno prema vama srbima ko sto si ti i tvoja genocidna banda siledzija i ub.ica. Boze sacuvaj svakog od srbina i srbije.
@ja samo se zvjerski, divljčki izopačeni umovi ponose svojim zlodjelima, silovanjem, paljenjem i rušenjem cijelih sela i gradova, mučenjima u logorima i genocidom nad civilima.. .pa tako ti genetski degenerici i danas skandiraju na utakmicama \'\'nož žica Srebrenica, samo tako potvrđujući ovo moje izrečeno !
Nažalost, prekasno da jalovoj genocidnoj drolji biljani plavšić podari potomke...
Ovima komentatorima gore; da ne zaborave pola miliona silovanih Bosnjakinja,koji je to sex bio... a tek koliko se malih Srba rodilo pa sada baljezgaju na komentarima gore...:)))
mislim da će sada na Dodikovoj farmi u Laktašima uzgajati isključivo rasplodni krmci, za uzimanje sperme, koja će se koristiti u ovoj klinici u Banja Luci...rezultat će biti isti, i dalje će se rađati pravoslavnosrpski genocidaši sa zvjerskim umovima, klempavi, smrdljivi, dakle razlika neprimjetna...
lijep vijest..neka se nesto dobro desi i kod nas, iz f bih sam ali ipak sve je to bosna i herecegovina!
Kako su počeli nadam se da će im to biti jedini način oplodnje !
Nema šta , evropski vrh u toj oblasti- al kad bi se zaje×××××× ? A šta će tek pisati kad se dobiju krediti da se isplate dugovanja i plate ? A par dobrovoljaca bi to uradili mnogo jeftinije i brže a pogotovo bez tolike pompe ...
@ Sarajlija-srbo nemoj mi uzimati moj nebeski srpski dar, samo srbin srbinu sebe sj.ebe.
P.oslanik M.uhamed je bio p.edofil i varalica!
Ko da i jednu spermu srpskom divlju,sjeme mu se zatrlo.
Godinama su srpske kur.ave sirile noge za sjemen bosnjacki, kvalitetan, plodan, koji daje ko prvo zdravo mentalnu djecu, ko drugo lijepu.....
Evo ja kao Srbin ću reći da ovo neće mnogo pomoći tamošnjem natalitetu tako da su ovo uzaludni pokušaji.Spasa nema.