Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko cemo za trenerke al vas pasos malo jeb3 🤔
@BiH_ludost1 Takve ja po RS guzim!! :-)
Ne učestvuju države, već srednje škole! Pustite srpski spin. Djeca iz srednjih škola mogu doći i u trenerkama sa petokrakom, koga boli k. Naravno da će entitetlije podijeliti par trenerki jadnoj izmanipulisanoj deci, da bi bar ovako postali "vidljivi" vlahahaaaa. To mogu samo u srbiji, vusiji i par ovih proruskih nepriznatih getoa. Smiješni likovi, vidljivi samo roditeljima svojim. ;)
Ma mogu pisati sta god hoce na trenerku, al ce ih uvijrk jebati sto na pasosu pise BIH, i nikad to nece promjeniti ❤
Dzikanske srednjoskolke a vec ga nekoliko godina primaju u bulju.
kako imje samo tegobno izgovaranje 5 suglasnika S R P S K. to nidje nasvetu nema. tegoba je ta tzv. PC (personal computer)
Taman dovoljan razlog da ovi drugi traze ukidanje entiteta.Ali njih to ne zanima.
Pa jedino Srbija bi i dozvolila ovo.Da je dopustila recimo Kataloniji da se takmici, to bi bio prvotazredni skandal, ovako nikoga ne boli kuratz.
Koliko ja vidim ovo su srednjoskolke.
Bezze vam je ovo neće moći proći... Drugi se pitaju a ne Beograd... Inače ova jadna djeca nisu zaslužila da ih Dodik i Vučić koriste za svoje političke jbačine sopstvenog naroda... Tako su vam i djeca ginula 90ih širom bivše SFRJ a zbog moći klana Milošević.
Šta je to republika srPska ? Jel to sokak neki ? Pa oni neznaju jesu li srBi ili srPi , nema dalje. Inače nakon takmičenja su takmičare ugostili grahom sa krmećim papcima i specijalnu sarmu uvijenu u praseće uši . Dodik je naručio banjalučki burger od svinjskih njuska. Kmee kmee kmee srPi..
jedino tamo i mogu da se krevelje!
zao mi je ove djece sto se koriste u politicke svrhe a sve ostalo je igra budala koje se bore za neke vase interese ;)
sta vise govoriti...20 godina idiotluka....pa zar se nevidi ko je profitirao od nase muke mrtvih glava i krvi....zapitajte se svi....SVI !!! I muslimani i srbi i hrvati....gdje ste, kako zivite i kako vam djeca zive....a najvaznije kako ce zivjeti u buducnosti. Crkva i dzamija ce vam pomoci ??? Nadajte se i molite.....za ideale ginu budale....
Ima li ko od raje da napise mail ovoj organizaciji i da im objasni situaciju i da ovaj genocidni rade protiv ustava.
Ali su sve ove oblasti slično kao PC - obični dreck! Razlika između njih i PC je ta što su svi daleko od EU dok je ovaj dreck blizu. Posljedica je ta što će iz ovog nama najbližeš shita ljudi najbrže otići.
Ima u Evropi još par dreckova kao što je PC, oteti dio Moldavije - zove se Prednestrovlje, Krim, zatim Istočni dio Ukrajine..... Nagorno Karabah - dio Azerbejdžana koji naseljavaju Jermeni, te sjeverozapadni dijelovi Gruzije poznatiji kao Abkhazija,.... svi su vezani za separatizam koji je direktno pod ruskom strategijom ili je direktno oslonjen na Rusiju.
Jesu srbi pokrali milijarde poslije rata?
@smajser89 Ne znam za Srbe, ali naši jesu sigurno.