Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lav pobjegao kad mu se postaviše pitanja na koja nije imao pripremljen odgovor... Sad se nakon konzultacija vratio ...??? Da li je on uopće vjerodostojan svjedok ...?!?
bespotrebno trosenje novca i nasih zivaca na ova sudjenja, svaki normalan covjek zna da je ovo djubre krivo, treba to odmah na dozivotnu kad ne moze smrtna vec, i to mu dati iste uslove koje su njegovi zarobljenici imali, znaci samo mucenje iz dana u dan pa djubre koliko izdrzi toliko nek mu bude
Za tebe je mladić đubre, a za nas je alija đubre i to je to... Razlika je samo što mladić nikada nije pucao po svom narodu.
@direestraits za mene je i alija djubre da je ziv i njemu bi ja dao iste uslove kao i ovom vasem djubretu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
previse se zapetljao u svojim lazima pa se uhvatio noge.....I njega treba skupa sa mladicem za muda objesiti na sred sarajeva mada je upitno da li te kukavice uopste I imaju muda!!!
istina se odavno zna samo što mnogi ne žele da prihvate da je jedna od strana ubijala svoje ljude....
pogledaj bezumnika... nemam napretka kad ga vidim. treba mu sliku zakonom zabraniti
Pa i ptice na grani znaju da su Alija i Cerić dogovorili Markale baš kao i Srebrenicu
Jedino šta sam naučio u prošlom ratu je da nas je karadžić uveo u džamije a izetbegovic izveo...a šehidima je svejedno ko je bacio granatu....
bez izetbegovica nebi bilo vise srba u bosni ,hvala mu ,uradijo je vise za srbe bosne nego sav beogradski otpad od 1918
Optužen za progon muslimana i Hrvata? Znači Bošnjake nije progonio.
nije ih bilo porodili se tek kasnije u hollydej inn-u
.....ništa novo od rusa.........očekivano....
Khm! ....
nemerem vis gledat. pljuc