Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TREBAMO SVI PA NA JURIŠ. I OVI POLICAJCI BI SE TREBALI PRUIDRUŽITI
HELJP BAZNIJA, HEELJP.
KRENULI SMO U NAPAD, UNIŠTILI SMO JEDNU NEPRIJATELJSKU BUREKDŽINICU ŠTO NAM SE NAŠLA NA PUTU. SAD PROBIJAMO MILICIJSKI KORDON IZ VIŠE TAKTIČKIH PRAVACA. UNIŠTILI SMO JEDNO MITRALJESKO GNIJEZDO I 2 OKLOPNA VOZILA. vrhovni štab gen. delić
jedva cekam referendum, da se rijesimo ove izmet-islamske stoke.
poslacemo vam nasu policiju u pomoc.
ako budu dolazili centrotrans autobusima - tek onda ce se zakuhati. uh, kad ih grasovci zakamenjaju.
a se nebunim. moja moja penzija je dobra, a otvorio sam i restoran u sarajevu. imam 35 godina i dobro mi ide. odo sad napraviti jedan krug svojom novom hondom fireblade. (bez auspuha).
Mujezinović danas zbrisao u Goražde!!!
mi imamo najvece autobuse.
sta je bre lojavi, opet pravite pizdarije. sad cemo poslati policiju s pala da vas smiri.
samo dodjite, policija vas ceka s pendrecima.
Treba napasti odmah na vitalne organe u Federaciji, na Vladu i Parlament, Borjanu Kristo zgu-ziti pred ocima hiljada ljudi, a isto i melihu alicku....
Dokle će ko hoće i kako hoće blokirati grad? DOSTA
U 24% problemi zdravo ! Bolje se 2010. borite za 10 km nego 1993. za Muslimaniju. Respect BBC borci i UNPROFOR dozivači. lol Tražili ste dobili ste. Mi smo vas u SFRJ barem hranili i niste bili gladni. Danas se koprcajte. Za to ste se borili.
TRAZIM ZA GORDANU JEDAN SPOSOBAN RODJENI SARAJLIJA...