Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba zabraniti kandidovanje svima koji nemaju VSS, a napraviti glasački listić tako teškim da ga svaka budala ne može ispravno popunitii. To nam je jedina šansa. Petina stanovništa u BiH je nepismena i oni glasaju - bio sam u biračkim odborima i dovode nepismene i polupismene doslovo ko stoku(naravno imaju \"pomagača\" koji im odabere za koga da glasaju). Oni koji nisu naučili da pišu i da čitaju razume se u politiku (sic).
Prodajem drva
3opqWe swmtmybmavrx
BDmzdT , [url=http://augqfvtnjgce.com/]augqfvtnjgce[/url], [link=http://qgrgrqvnbliz.com/]qgrgrqvnbliz[/link], http://lkatrcfzibrk.com/
J6Mk00 priwmlhvpdje
It's a real pleasure to find smooene who can think like that
Tjesim kurbane pred klanje cijena povoljna Tel : 061 235 547
TO JE ZATO STO SU NEKE STRANKE NA LISTU STAVLJALE I NEKE LJUDE KOJI UOPSTE NISU ZNALI DA SU NA LISTI
Glasali su oni jadni za sebe,nego nisu znali kako se glasa pa su im lisitici otisli u nevazece. Vidi se da je najvise radikala(najnepismeniji) u toj prici. Pozdrav iz Banjaluke.
da ti skratim muke brate, iz kladuse sam, Ta Edina Abdic, je zapravo kcerka Fikreta abdica. nikad se nije bavila politikom, niti zna odakle je suplja, sad nebi znala nabrojati clanove predsjednistva BIH, a dobila je najvise glasova. ova drzava je apsurd u pojedinim stvarima.
Podržavaš ti moj ...... Mali ped.eru šta sebi umišljaš nekakvu pamet. Teško onima u tvojoj okolini od tvog znanja. Hoćeš da si pametniji od svog oca ili djeda. Svako glasa onako kako misli da će mu biti bolje i da ta stranka zastupa njegove interese. I indijanci su imali svoje vijeće staraca koje je donosilo bitne odluke za zajednicu a nisu to radili nekakvi balavci. Problem ovih kandidata što nisu dobili ili su dobili malo glasova je taj što su ih stranke vrbovale pred same izbore za svoje članove da bi popunili što više imena na spiskovima.Ne može se preko noći postati političar. Za to su potrebne godine rada, volonterskog angažovanja a bogami neko iz vrha stranke treba malo i da te pogura. Obrazovanost jeste jedan od važnih faktora ali ne i presudan jer je životna škola u politici važnija. Ni Tito nije imao VSS nego je bio bravar a postao je jedan od najcjenjenijih političara u svijetu.
A sta je sa glasovima kad su u pitanju Hadzici.Koliko je dobio glasova kandidat Ramiz Hurem (MEDJEDJA)ova Seferova stranka.Etno selo.
a sranje u rs kupresu. rodjaci kandidati za nacelnika.
pošten narod, ne glasa za sebe ...
ova u kladusi je dobila najvise glasova samo zato sto se preziva abdic(aka fikret abdic) to samo o sebi govori koliko je narod glup i mutav na nasim prostorima 90% od tih 8 hiljada sto su joj dali glas nemaju pojma ko je ona niti je znaju sto je jako zalosno.
u nas frajer ima zenu,sina i snahu i bio kandidat.Kad je vidio posle izbora,ima 2 glasa,i nikad nije skonto ko ga je od ukucana zaj.e.bo
Mlađi od 18 da glasaju? Pa to nema ni u Togu, šta vam je ljudi?!