Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obrazovne ustanove su svakako jako vazane, mnogo dzaka je ostalo sada sa neodovrsenim razredom pred sami kraj godine. To treba rijesiti, i tim ucenicima omoguciti da zavrse svoje skolovanje na normalan nacin.
Mislim da je ovo sto se tice odlaganja ispitnih rokova i upisa na fakultete od velike koristi jer najbolje znaju studenti koji su dozivjeli ovu katastrofu koliko im to znaci. Nadam se da ce se takodjer i upisna rata pa barem odgoditi do daljnjeg za ove studente, i to i im mnogo znacilo!
dobra je vijest da neko misli i na gradjane,da se obustave rokovi na fakultetima i da se malo pomjere upisi u obrazovne institucije,jer je gradjane pogodila katastrofa i sad im je najmanje na pameti to...bore se da pezive i vrate se u svoje kuce.
dici ce se BiH kao i mnogo puta do sada, zajedno cemo prebroditi sve nedace koje su nas zadesile ovom prirodnom katastrofom!
srecom pravovremenom reakcijom su zaustavljene jos vece nedace, sada je vrijeme da se svi angazujemo u pomoci ugrozenima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je zaista tuzno, nadam se da ce Masic i drugi ministri pronaci rjesenje za ovu djecu i da ce se u sto brzem roku vratiti u skolske klupe.
Naravno da treba prolongirati ispitne rokove i upis u škole i fakultete, dobro je da neko misli na to!