Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što se tiče fakulteta u SB kantonu imam informacije da GRAFIČKI FAKULTET radi potpuno legalno i da studenti tog fakulteta imaju priliku da slušaju predavanja vrhunskih profesora iz Zagreba, Novog Sada, Sarajeva itd. i imaju priliku da se obrazuju i usavršavaju po Evropskom sistemu obrazovanja. Svakako mislim da taj fakultet treba podržati i omogućiti ti studentima da rade u još savremenijim uslovima!
pozdrav! u SB kantonu/županiji (whatever): Pravni fakultet u Kiseljaku; Fakultet za grafički dizajn u selu Brestovsko, kod Kiseljaka. Ima ih još ali za postojanje ova dva garantiram. :-) smiješno i bijedno istovremeno.
ma najvise privbatnih fakulteta ima u SBK....