Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ste pametni samo uporedite šta je napravljeno na jahorini a šta na bjelašnici i vidjećete kako bošnjaci peru pare, svake godine ubleha, nikakav kvalitetni pomak za 8 miliona, stavljanje u pogon već gotovih hotela i ceste koje nikom ne služe, nezavršeni bazeni i tako unedogled. Na Jahorini nova žica, ma bravo ljudi, tako se radi a mi serimo i zamišljajmo i sami sebe lažimo iz godine u godinu, fuj ,majku nam b....
E za ovu \"sezonsku\" kartu, ja mogu otici 7 dana u Austriju na skijanje. Gdje ne moram cekati sat vremena u redu za zicu.
Samo da znate ovo su cijene za Jahorinu. Za Bjelasnicu ne postoji djecija karta. Znaci i djecija sa slikom sezonska kosta isto kao i za odrasle. Nema logike...
na jahorini nova zica, na bjelasnici novi (stari) hoteli...kad cete i vi ulagati u nesto konkretno, a ne ublehe nam bacati, mate r vam! do sada sam bio vjeran bjelasnici, al vidim da se to ne cijeni, pa cu od sada sa porodicom na jahorinu
\'\'obro si reko malogradjane, jer samo ova novopecena e-lita to moze platiti. Normalno, svi oni imaju vec gore apartmane i vikendice, znaju ljude, pa skijaju dzabe. \'\' Za razliku od ex-Yu \'drugova\'\' koji su bili malograđani, imali apartmane i vikendice, znali ljude, skijali đabe....dok smo se mi sličurali po mahalama
\'\'da ne nabacis seljacki akcent\'\' Nek si ti građanin a to što si nepismen to nema veze ;) Iskompleksirani kretenu i jadu.
\'\'Ususret\'\'? J.e.b.o. li vam Fahro i Avaz majku nepismenu.
Sta je ovo, skuplja karta od skija ?!
Na planinama u Republici Srpskoj bolja i sadržajnija ponuda, a vi iz fbih samo nam jačajte budžet zimi, Jahorina je sve jača i jača :)))
Ovi sa Igmana i Bjelasnice nek po mogucnosti naCeraju kanalizaciju na izvor rijeke Bosne ako je ikako moguce.Ni rijeci o zastiti i narusavanju okolisa !
muamera, VOOOLIIIM TEEEEE!!!!!!! lol
OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! OCISTITE PISTE OD KAMENJA - POGINUCEMO! pa onda podizite cjene!
Hoćemo legalne javne kuće i striptiz barove, ovo je sekularna demokratska drzava, dosta više, u crkve i dzamije neka ide ko hoce, a i mi imamo svoja prava :)))))))))
Kao i obicno najgrlatiji su oni koji najmanje pojma imaju. Skijao zimus na obje planine, na Jahorini su bolje zicare ali uredjenje staza nije ni za q.rac a sve je skuplje. Kome je zaista do skijanja uzece godisnji odmor i ici ce radnim danom na Bjelasnicu. Kome je do skijanja na hangovima, ledu, pijesku, izlezavanja na sestosjedu i pijacarske atmosfere uz sve stolove razbacane posvuda ici ce na Jahorinu. Nije nikakav jeftini patriotizam samo biram ono sto se meni vise svidja.
Zali bosnjakistana i njihovog raja samo za odabrane, Bjele! Jahorina vec tri setoguza ima, more kreveta u i van pansionskoj ponudi a ovi samo za sebe rade i prave centar po svojoj mjeri, dizu cijene da bi samo oni mogli skijati. Jos i parking naplacuju!!!!!! Sta nudite, Beneton.... nema se gdje caj popiti. Jahorina grabi maximalno, Cuj haube stavili na Ogorjelicu,garaze.... pa to Bosnjo nece ni za sto godina vidjeti. Pa hajmo onda na Bjelu, onako patriotski ko do sad, malo zazmirimo. Zali boze staza koje su tri klase bolje . Kad cemo poceti razmisljati sta nam nude a sta dobijamo za svoj novac. Mislim da je vrijeme da se okrenemo trzistu pa mozda to trzne pojedine da se malo zapitaju zasto svi odose na Jahu koja je danas Garmis... u odnosu na Bjelu!!!!!!!! Dokle vise bosnjacki tajkuni?????????
ponuda i potraznja
o pa J***em vam mamu u P***ku pa to je preskupo... kaze i moj babo da vam J**em majku, to je preskupo...