Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super je sredjeno, stvarno extra... ali onih baba i didura od 80+ godina, ma ne mogu da vjerujem... kada prelazi cestu ne mogu jadni maketi a kada se treba kiseliti u jezeru na + 39 ma nista im ne smeta...
Moze li mi neko objasniti kako Maid direktor ima 2000 KM platu 12 mjeseci u godini, kad radi samo cca.3 mjeseca godisnje?
U panonskim jezerima je pitka voda pomjesana sa slanicom. Panonika to ne placa nego placaju svi gradjani Tuzle. Struja je javna gradska rasvjeta i to niko ne placa. Svih proteklih godina je bila u minusu, valjda nece ove. Sve dosad nas kostalo 30tak miliona. Turisti su nam seljaci od Zavidovica Tešnja do Gradačca i poneki fin, koji zaluta. Uspjeh.
Ne lupaj, slanica se mješa sa tehničkom vodom iz Modračkog jezera, pa se u postrojenjima prečišćava.
@gonzales nije istina, ne postoji vod tehnicke vode od Modraca do Tuzle, samo pitka voda. Zasto imas potrebu da lazes.
Od danas pa do 15 juna 2016 godine....zatvoreno jezero...., sto cemo sada.!!!!!!
I ne kudite socijaldemokrate jer su vam oni to omogućili. Da vam je sda bila vlast tu bi sad bila stočna pijaca.
Norod zno :D
Kurbane bi tu klali po ovim Kukićima , Gutićima i sl. isto k'o i u sred Saraj'va . . . ! ! !
Drustvo jednog lica , jezero pripada narodu a ne Imamovicu i Sdp-u
X 3 km prosjecna cijena ulaznice = 1 milion KM. Ovo se moze fakticki sada jos prosiriti.
To je to - biznis. I kupujmo domace. Bravo za Tuzlu!
Bravo za Imamovića. Ogroman dio tih para pokrade, i to niko ne primijeti. Da ga hoće ko odvesti iz Tuzle. Nemojte mi reći doveo nam je vodu u česmu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)