Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo otvarat sirom BiH
Tuzla se lijepo izgrađuje,samo Tuzlaci to slabo znaju cijeniti
Zato je i uništeno jezero Modrac....
Modrac gotovo citavom povrsinom pripada Lukavcu.
Da nije bilo Jasmina Imamovića, Tuzla bi danas izgledala ko Drvar, opljačkana i opustošena od strane SDA i nekadašnjeg premijera BAJAZITA :-D koji je sad nagrađen funkcijom u elektro-privredi zahvaljujući bogatom iskustvu koje je stekao razvaljujući privredu Tuzlanskog kantona. Vidim SDA hijene i dalje bljuju vatru na Imamovića, a lik je (s obzirom da je okružen istim takvim hijenama u SDP-u) uspio da nešto napravi od Tuzle. Danas svi krive Imamovića što Tuzla nema "fabrike", a čak i ptice na grani znaju da je te "fabrike" uništio BAJAZIT sa svojom SBIH-SDA mafijom. Uostalom, kako može jedan NAČELNIK da zatvori fabriku evo neka mi to neko pojasni :-D On je uradio sve što je mogao da od Tuzle napravi moderan grad, ali seljačinama to ne godi, oni bi radije da Tuzla izgleda ko pijaca... jbt kad se sjetim Tuzle iz 2001. godine, nije ličila ni na šta, a sada je prelijepo mjesto kad god je posjetim.
De malo proguglaj kad su privatizovane fabrike svih ovih jadnih ljudi koji danima, mjesecima, godinama štrajkuju po ulicama Tuzle, ja sam našao informacije da je to gotovo 100% (privatizirao) SDP od 2000-2002 znači ne SDA, a Jasmin hoće prostore za zgrade pa uništava Livnicu i Aidu postavljajući neke Drage Juriće i sličnu mraku.Zato se poklopi ušima i pametnije ti je da šutiš. I koja je vlast skinuta buntom naroda u februaru 2014 SDP na čelu s međedom Čauševićem i Jasminu je falila dlaka da bude išutan nogama pa je pobjegao u SA na sastanak sa Zlajatogluom koji nisu smjeli održati u prostorijama SDP već na Čengić vili (mislim da se to mjesto zove Vila park )
Pa ako imate informacije dajte malo, da se informišem. Ne pričam ja hvalospjeve već kažem ono što vidim svojim očima, a nemam nekakve insajderske informacije o direktnoj korupciji kad je Imamović u pitanju. Razlog zbog kojeg sam pisao pozitivno o Jasminu je taj što 90% komentara protiv njega čujem iz SDA tabora i zato imam osjećaj da makar nešto radi ispravno čim je njima trn u oku. P.S. I ja sam bio na protestima u februaru, Čaušević i ostala bagra su za mene isti ko i ovi iz SDA, samo sam ovdje govorio konkretno o načelniku i šta je on uradio za grad Tuzlu.
A neki se ovde naučili kupat na lončić haman...
Nije skupo a lijepo mjesto