Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naporni ste vise, dobro je ba! Ako je ko kome uradio zlocin neka ga rijesi krvnom osvetom, sta mojoj djeci unistavas zivot 30 godina istom pricom! Diram te rokni me, diras me roknem te! Pusti mi vise zavadjanja i demagogije!
Treba krenuti od razoblicavanja projekta - velika srbija,koji u svom planu okupacije teritorija susjednih drzava,podrazumijeva ubijanje i protjerivanje nesrba,sto spada u definiciju genocida.Devedesetih su u Hrvatskoj i Kosovu imali neuspjesni pokusaj genocida,a u BiH na 49% teritorije,velikosrbi su izvrsili genocid.
5 ljudi u publici...
na klixsu daju vjest da se snima film o "DOKTORU... za zlocin Genocid