Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazelin za heroja!Samo hrabro,Ilija,izdrzi!
i nemojte posle opet da nam pricate kako ste za suzivot pomirenje, zajednicku drzavu podrzavate covjeka osludjenog za ratne zlocine znaci i vi ste isti mi smo to oduvjek i znali, ali vi ste takvi licemjeri da cete sutra opet pjevat \"Bosna drzava svih onih koji je vole\" e pa takvu Bosnu mi ne volimo i nikada je necemo voljeti kakva ste vi pogan pa to nema nigdje
@srbinu 100%da te imal osavjest grize sta ste nam uradili nebih se imao obraza nigdje javljati niti bi gledao pa ni u crnu zemlju,ali posto ste vi nacija zadojena mrznjom i ratovima nije se drugo nista ni bolje nadati od tebe itakvih kao sto si ti nemas ni savjesti ni kulture,hajd ti malo sajkacu na svoju smrdljivu glavicu,uzmi cehnu bijelog luka pa zategne svoje opanke pa s torbicom s frulicom opici za ovcama jer to ti jedino preostaje.
Jurisic je klasican ratni zlocinac. Nadam se da su mu dali malo teze lance.