Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHA yeah, tell me more.
Pa drago Alija sto se nisi obratio Sipi ili neznam vec kome, obiljezio novac i lijepo scepao doktora jednom za sva vremena! Samo beze jedes govna
Pa ko će prijaviti kad je kod nas običaj ponijeti doktoru kesu ili kovertu, kad smo ovce.
Da nije zalosno bilo bi smjesno.Bagro korumpirana.Za Deset godina sam izgubio dva clana porodice zato sto nisam imao novaca da stavim u dzepove vasih prljavih mantila.Gadovi !!!
moderna klaonica po novčanicima,lijepo je vidjeti sestrice u minićima koje samo gledaju u mobitel
leglo nepotizma i korupcije prvo te pitaju gdje radiš ne šta te boli,sestrice simbol nemorala onome kardiologu pešti pred posjetom se upucava sestrica da se vide i to svi čuju alahsalamet,koljači po novčanicima,novinari pitajte ljude koji leže a ne ove
evo i ona iz skenderije se uhljebila i ovaj bojan hahahahahahhaah,pitajte malo ljude što leže kakav je odnos sestrica a ne ove ovdje
Jel danas prvi april???????????
Ja mislim da jeste, dosao malo prije vremena. :-)
Ova izjava je u rangu one da se sarajlije sami granatiraju. Ovo vrijedja inteligenciju.
Svaka čast klix, dosta je više vijesti ne valja ovo ne valja ono. Baš lijepa vijest nema korupcije u zdravstvu.
jah.....baš nema :=)
mozete doci nared,za 8 mjeseci ali ako vam je dugo cekati sef klinike ima super ordinaciju pa mozete tamo sve zavrsiti...."lopovi"
Kulenović najveći kriminal. A I Suljević nije bolja.
Sve je totalna laž. Ja sam se žalio etičkom komitetu i dobijo odgovor poslije 20 mjeseci na ime neke žene bez veze na moja pitanja. Kada sam to piso dobio sam isti odgovor samo su ime promjenili a isti broj protokola . I kasnije je rekao da moju dokumentaciju nis našli. I to je etika. Zbog nebrige i nehumanosti ja sam doša na nogama a odvučen kao 100 posto sa odjela neurofiziologije, a tek podfestum 20 dana dobio dijanozu na intezivnoj iste klinike. Horvat i Kapetanović mjesto da me lijeće ili šalju negdje drugo, šalju na vikend kući.
Kemo izmedju "i" i "o" u pravopisu naseg jezika neide slovo "j" da ga jebes! I ja bi ri zbog toga trazio repa
ja jos nisam vidio da je neko isao kod doktora bez stele
a severina je nevina....
ruzicasta beiha
Kad se "borac" protiv korupcije uhljebi na poziciju gdje hladno zmiri i kaze nema korupcije, pa jado sto se ne uvali gdje te niko nece pitati nista za lozaca, domara da sakrijes tu ljudsku i moralnu bijedu.