Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos da je para :(
bjelasnica je zakon
na jahorini sve spremno a bjelasnicke bhalije se lagano bude i njihove staze ce biti spremne iduci vikend, taman kad se vecina snijega istopi.
Neka hvala. Drazi mi je u toploj sobi derat guzove mame Zelenog zuba.
@skolarac AKO TI SKIJANJE SMETA DA IDES U SKOLU, PRESTANI DA SE SKOLUJES!
Sad sve spremno, a meni valja u ponedjeljak u skolu. E je.baji ga sad.
A sta je sa Bjelasnicom i Igmanom ???? Ajnadzic kao novi ministar Kantona je sada sve svoje kapacitete stavio u sluzbu boraca loooooooool ako bude radio kao sto je radio kada je bio direktor ZOI-a onda tesko se borcima ...
februar pred vratima a tek sad sve spremno. trebali ste cekati april da se spremite!
\"Na Jahorini sve spremno za skijaše\"-Dok se vi spremite,dogovorite i cekate da snijeg padne,sezona skijanja skoro prosla....!?
HAJMO CURICE, HAJMO DJECACI, STUDENTI, DJACI, MILICAJCI.... HAJDEMO U PLANINE, JER TAMO NEMA ZIME....
samo sto skijasi nikad nisu bili veci kokuzi ...sad ti je doslo da je jeftinije otici u sloveniju na skijenje nego na planinam koje su nam pred nosom i onda se bune i kukaju kad ima sezona propadne ...
Prema nezvanicnim informacijama i đeneral je na skijanju ;)
Jos samo da ja dodem i da sve bude potpuno :):)
a u Neumu grade luku