Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se mi to kurcimo, ko' da smo picku napravili, a ne zgradu?
a bogati gdje ti procita da je najvisa?
nermin jeste biseksualac i guzi vam i staru i oca, garant ce dati jer morate biti na nekog tako glupi. Vozdra
Mnogo smo jaki!
Nermin je Balkanski Peder
Izvinite ljudi al Gosp. Nermin je svjetski covjek. Bio cojk u Grckoj, Turskoj, Rumuniji itd. Nermine sine hodi da ti nana nakajmaci jednu krisku hajrokrema. Papak onaj seljacki pa tu su granate padale prije 10 god. idiote glupi. A jok, on mora kontra pa bilo naizvrat.
komentar
Hvala Bogu, neka samo sve napreduje po planu. Ako Bog da, da se i mi, gradjani lijepe Bosne, mozemo pored drugih stvari i BCC-om ponositi. Ne treba nikada zaboraviti, da Maleziji dugujemo jednu neizmjernu zahvalu i poštovanje, ne samo po ovom, nego po mnogim pitanjima.
neboderi su karina, i mozda je ovakav projekat cudo u onviru rumunije, srbije, bugarske, albanije i hrvatske... I cuj najvisi, ovako visokih hotela imas po grckoj koliko hoces i u evropskom dijelu istanbula...Ili to nije Balkan?
KOLIKO KOSTA CLANAK KOJI GRIJE JEDNU SOBICU U BOSMALU, BOZE SVETI KAD CE TRIDESETPETI
zasto uvjek mora biti neka budala koja je negativac??
koliko kosta clanak na sarajevo-x?
kasne jer nisu prodali stanove...ko je lud da kupuje stan od 70kvadrata za 150.000...za te pare moze kucerinu napraviti
svaka cast za zgrade, ali zar se niko ne sjeca da je postojala tabla pored bosmala sa lijepo napisanim planiranim zavrsetkom radova 02.11.2003. godine? hoce da grade autoput a sa dvije zgrade kasne vec vise od godinu dana! ne kontam?
Ma super samo naprijed BIH TAKO I TREBA!!!!=)