Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar niste bosanski hrvati - tako vas cijeli svijet oslovljava e, svašta
A sta ste vi ono htjeli?
Za \"istina boli\": Pa kad vas je vise sto se onda bojite centralizirane BiH? Bojite se da ce vas Bosnjacka \"manjina\" diskriminirati? Recite brate otvoreno: mi ne zelimo da zivimo sa muslimanima (zvali se oni Bosnjaci, Iliri, Srbi, Hrvati,...), otjerali smo ih u ratu i ne zelimo da se vrate, mrsko nam je da ih gledamo i srecemo svaki dan. Tako reci, pa da svi pocnemo igrati otvorenih karata.
Fashističko- staljinističko- reketaško- mesarsko- crnokošuljaška bagro, na čelu sa Zlajoglu-begom, PUSHIONA vam je! Stop majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH! (A vi, mali šagolji & bakiri & đoge sa www.kand.ahar-x.com serbez brišite!)
pa probali ste to napraviti, i nesto nije islo ? govorili ste da je i Neum vas i da cete praviti. sta ti ja znam sta sve ne, pa...??? i ti opet prizivas rat i onaj fasizam i jos ponesto a jos nisi ni nosa obrisao? za tebe je to pretesko i nemoj se zamarati i kofrcati to malo sive mase koja ti i tako nista ne vrijedi!!!!
daj bozo pusti vise ovu bosnu sta je cjedite vise pustite ljude da zive kako ste svi na vlasti ljudi se mrze izmedjuse ko ovaj neda svoje onaj svoje a svi isti ljudima treba posao i nista vise da rade da donesu kuci svojoj djeci porodici netrazimo od vas blago nego obicnu platu to ljudima treba i onda ce biti bolje a vi izgleda samo svoje pa svoje gonite izbrisite nacionalnost nemoj te na to gledat i vice te da ce biti bolje
Zasto ovoliko otrova u komentarima. Spustite se na zemlju upaljene glave.
hahaahah bambus ti si lojavac hrvat nece reci krsta mi nego kriza ahahhahah balijutine prozirni ste
bando izdajnicka....lizete se sa srbima....
Ustasko, koljacka, kamenjarska, razbijacka, direktorska, bagro PUSHIONA VAM JE! nema vise trcine svega sa 10% elektorata, nema ucjena, nema vjecnih ndirektorskih pozicija, nema vas u vlasti budite SIGURNI.
Staljinističko- fashističko- mesarsko- reketaško- crnokošuljaška bagro, PUSHIONA VAM JE! Nema vlasti na razini BiH bez dva HDZ-a, SNSD-a i SDS-a, pa vi pjenite! STOP majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH!
Napravis im kantone (da ti zabiju zovu to zupaniajama) sa vecinom, hajde da se ne osjecaju ugroznim, i to cetiri, velikim slovima CETIRI kantona, das im trecinu u svemu ostalom i BAGRA hoce jos. Ma sta hocete vas saka jada dole sa kamenjara u kome nema bosnjackog uha. Sve to treba snagom zajednistva Bonjaka otjerati u opoziciju, napraviti od Federacije jedan entitet bez kantona i otjerati ih tamo gdje pripadaju na jedno 240 godina. Vlast bez HDZ-a i 90 oduzeti im sve direktorske pozicije, vratiti federaciji objekte elektroprivrede, banke i poste, i svesti ih na marginu ili u Hrvatsku. Pa nek tamo traze ono sto nije njihovo. Pa Hrvati su, valjda.
Ne postoji vlada a ne postoji ni drzava.
Problem je jednostavan: Kada SDP i SDA svoja ministarska mjesta (koja trebaju da zapadnu Bošnjake) budu dijelili sa SBB-om, SBiH-om i DNZ-om, onda neka i dva HDZ-eja podijele svoja sa HSP-om i NSRB-om. Jednostavno. Ne znam gdje je sada problem?
Kako on to priča neupućen čovjek bi i pomislio da je to uistinu tako. Mi Hrvati bi voljeli da oni koji su vladali 20 g. više ne vladaju, jer mislimo da vaš koncept ne može osigurati ravnopravnost niti sankcioniranje kriminalaca infiltriranih u dosadašnje vladajuće strukture.
Dragi Bozo, Koliko vidim ti bi najvise volio da je nas Bosnjaka jos manje u BiH, ali ne znam kako to da rijesimo. Ali najgore je u tvom prijedlogu da ti zelis da nameces nesto iz manjinske pozicije vecini, i tu ne vidis nikakav problem. Znaci diskriminacija postoji kada takozvana Bosnjacka vecina diskriminira Srpsku i Hrvatsku manjinu namecuci centraliziranu BiH, a ne postoji diskriminacija kada manjina (Srbi i Hrvati) namecu decentraliziranu BiH tzv. vecini (Bosnjacima)? Samo mogu reci: aman jarabi koje logike. Vecina ste u svojim opcinama i radite i dan-danas sta zelite tamo, napravite svoju televiziju, ko vam brani? Popustite malo s tom pricom, ili brate fino recite: necemo mi s Muslimanima da zivimo, pa da pocnemo ispocetka.
naravno da su dva potpuno razlicita koncepta jedni bi da razvaljuju drzavu,a drugi bi da konacno nakon 20 godina prave pravu normalnu drzavu ya sve.to o ugrozenosti hrvata su price koje ove lopove odrzavaju na pozicijama,a nama normalnim ne dozvoljavaju naprijed