Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je koncerata , sajmova , predstava izdržala , treba joj 6o. aprilsku nagradu dat !
meni dvorana Mirza Delibašić ima dušu, ima neki poseban šmek gdje ne vrati u vrijeme prije 15-20 godina kada se išlo na trolu da se gleda KK Bosna u Goodyear ligi :-)
sreća naša pa je ostala infrastruktura iz onog sistema ni vode ni struje mi ne bi imali,ceste 😂 konje bi vozili kad su postavili kamen temeljac 😂 dvaput a jos nije gotovo. Barem tu imamo neke sreće 😂😂
Lahko je uništiti, treba nešto i napravit. Ili bolje da sačekamo kakvu donaciju.
ja bi tu napravio alpasino D fazu
Kao sto je Hastahana ruglo i ostat ce ruglo, tako i skenderija, trojkaske ublehe samo znaju prodavat maglu glupim Sarajlicama
nema ti više sda u sarajevu bar još 2-3 izborna ciklusa za kantonalnu vlast
Trojka sta kazete na ovo? Zamjenili ste direktora koji je bar nesto radio al je nazalost bio iz SBB a sta je plan kad ce rekonstrukcija? Ili rusite ili uradite nesto vakat je za ove 4 godine?
Propao , potrebno srušiti napraviti dvoranu od 20.000 mjesta
što se promjenila od otvorenja, jedva je prepoznah
Dok su pametni ljudi vodili Yugu ! Bakir je presjeko vrpcu , 🤭🤭🤭