Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte pisati 37 moze vas neko zaje*at :D
A J M O O O O!!!! :D
napokon i snješkoooooooooo :)
Mene ovo raduje. Imam drustvo koje jedva ceka snijeg, da po tradiciji setamo nekih 3-4km do vikendice gdje cemo raspalit rostilj i popit koju rakijicu. Imal mi sta sladje.
"Srebreničke tihe duše, napaćene Bosnom lete ka jasinu traže pute, zaborave da posjete, mujezinu s Potočara de na namaz na pozovi da od Raba jedno išćem da se zlo ne ponovi..."
ajmo curice, ajmo dječaci, studenti, đaci , milicajci......
Hajdemo u planine jer tamo nema zime Hajdemo u planine, jer tamo, jer tamo nema zime.
Danas pljackamo kladionicu! u 12 sati 2 tiketa i INSIDER! Do tada SHARE and LIKE page ! https://www.facebook.com/dobitni.tiketi30
Ispovijest Bakira (princa od Bosnjaka) iz trezora i babinog kabineta u ratu ! http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Mjera mu munara bila !
Previše je...:)