Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ne bude još dugo ova glupa suha zima, hladno do k i ne vidiš prst pred okom... Jbt ko da je snimanje horora "the Fog" :)
Kako se otvatra zimska sezona a nema snijega...?
Zao mi je ljubitelja skijanja, ali moram biti iskren i reci da meni licno snijeg ne nedostaje. :)
Jel se stidite,barem malo?
Mamu vam j..em i snijeg ste nam ukrali....
malo polje (1.100 m) je na Igmanu; Babin do (1.200 m) je također na Igmanu; Javornik (1.200 m) je opet na Igmanu (vrh 1.500 m) -- Bjelašnica počinje od 1.400 -- 1.500 m (sve do 2.070 m)! al Bošnji puno impoznantno kad kaže, onako usput, "mi eto vala bili na Bjelašnici, pa vala malo šetali... pa se umorili, uh, pa sjeli na kafu, pa sjedimo mi tako sjedimo, a sve gledamo gore pod nebesima neki vjetrovi razgone oblake... koja li je ono planina, Allahu dragi?!" Prilazi konobar i objašnjava:
...ono vam je prav za prav Bjelašnica! A, familija oko fildžana se sve zgleda i othukuje: Gluho bilo, gluho bilo! đe se mi ispenjasmo neće nam familija vjerovat kad (h)im reknemo... Sluša to vjetar bjelašnički, pa se odozgora stušti jednim krilom, zađe u kafanu, rashladi sve, a familija se zbija, dokoljenice se povlače gore, ne zna se ko više othukuje: Gluho bilo, đe dođosmo jadna nam majka!
@kupo , e moj "kupo" , tako se neki drugi iscudjavaju kad sidju u carsiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A cekanje plata?
"Podiok" sta vam je podiok?
Patos i u redu (ok)
@percepcija recepcije morat cu klix ubacit u sistem prevodjenja na engleski il slovenacki, sve manje ih razumijem
unas u selu more se skijati i na travi.,
Kod nas sve nešto imaginarno... Imaginarna skijaška sezona sa imaginarnim snijegom.
Dabogda vam cijela sezona bila ovakva kao sa ovih slika, ne bi li konacno propali i umjesto vas dosao neko ko ce raditi svoj posao i graditi skijaliste.
Dabogda vam ljubicice cvatale u janvaru.,
Lep je rezervat, a još lapša Republiga Srpska
od silinog uzbuđenja napravio si pravopisne greške, slatkišu mawi :))
imaš pravo, RS i Srbija jedine imaju lepu istoriju i ponos srpskog naroda