Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE POSTOJI ISTOCNO SARAJEVO, POSTOJE SAMO VU.KO.JEBINE, PALE I LUKAVICA, HEHEHE
jedna je Bascarsija...
to je nas pravi Sarajevski duh :))
Pogriješio si, imaš samo Sarajevo i Stočno Sarajevo!
Normalno da ih nisi vidio, to ti je novokomponovana piletina...
NEDOSTATAK INSPIRACIJE ZA NORMALNE VIJESTI?
zabranite pušenje u zatvorenim prostorijama ko sve normalne drzave pa cete vidjeli kako se vani piju kafe i po minusu :-)
Neka Vala, Elhamdulillah. Narod je tako desetljecima, a i opet ce ako Bog dragi da. Nista tu loseg nema. Samo da je zdravlja. Kad je zdravlje na mjestu i dusa je najsretnija. Gud bay ! :P
Ocigledno,jadno i prljavo!!!
malo sunca i puno smoga. to je vjerovatno jedina slicnost sa nekim metropolama (npr. peking).
A sta drugo da rade stanivnici ove primitivne,zaostale kasabe nego da ispijaju kaHve ,"pametuju" i zgubidane to im je nacionalni sport (uzeli su tu sva OI,Svjetska i Europska zlatna obiljezja ).Tu su nenadsmasni !
inace bosnjacima je omiljeni sport kafenisanje a jaliji cakijanje
dosao stranac u I.Sarajevo, i tako seta, seta, seta, po sumama, livadama, i kaze : "kad vam je ovoliki park, koliko je onda grad? :)))))))
laprdas jaranu, nit gotivim naziv nit ista, al to na stranu...orjentisi se i furaj sredinom
Istocno Sarajevo se inace nalazi jugozapadno od Sarajeva hahahahahaha
Hajd nek one pobjegulje iz Sarajeva sto su se peli na brda da ruse svoj grad bar malo na ovim slikama vide Bascarsiju.... Sevap je...
je malo gluposti pa da vi poletite da objavite...