Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam posadio 100 mladica jelki na betaniji. samo zimzeleno sadite u kantonu sarajevo.tujeve ,jelke borove itd .svaki metar iskoristite za sadnju.sadite najprije zbog sebe pa tek zbog drugih
Sadimo cvijece i drvece. Podrska akciji.
To treba baketu stolarije za par godina kad pobjedi ba izborima 2018. Do tad će taman narasti za namještaja
Po zakonu iz Austrougarske monarhije, svako ko posjece jedno drvo duzan je posaditi 7 sadnica. Zakon SFRJ je propisivao sadnju 3 sadnice na svako posjeceno drvo. Sta sadasnji zakon propisuje, nije mi poznato ali pouzdano znam da su sume u BiH devastirane nelegalnom sjecom. Vise je Austrougarska vodila racuna o nasem sumskom bogatstvu nego mi sami a posebno nasi politicari u cijem vlasnistvu je na stotine pilana. Da barem ispostuju zakonski minimum o sadnji 3 sadnice na posjeceno drvo.
pohvalno
Slika br. 1 Meho silikonaš ?
Treba posumiti i taj dio kako bi ga mogli prodati Kuvajcanima, nece ni oni svasta da kupuju.
I potok uvesti, jer to pogotovo zahtijevaju a i lakše če se zaljevat !
Čudna šuma je to. http://youtu.be/8Mw6NqlwSM8
Svaka čast! Da sam znao išao bi sigurno!