Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hey kako me ovo dirnuloo...bas divno :)
Ovi balavci sto komentarisu bili bi u to doba dobri za (u najboljem slučaju) krampe. Ovo je generacija koju je ovu zemlju podigla iz pepela a tadašnje stručnjake su uvažavali u cijelom svijetu. Želim im dobro zdravlje i dug život ....pa da naprave dernek za 70. godišnjicu
svaka cast... ja sam zavrsio srednju skolu prije 5 god. i danas kad sretnem neke svoje \"drugove\" okrenu glavu onako nafurani kao sto su uvijek i bili - ne zele cak ni da se pozdrave, a vi se evo nakon toliko godina opet okupili.
E moj azrail ti si ludak ocigledno. A ti generacija strucnjak, ne pise se \"jeli\" vec odvojeno \"je li\", kako se doci profesor to je davno preminulo. Svaka pohvala za okupljanje na ovim vremenima.
Jeli i profesor stigao ??
sreće slatke :) tekst dana
a đe Izet?
imaju se čega sjećati ... za razliku ...
\"a većinu vremena provodili su učeći i družeći se zajedno u radnim akcijama\", a ne na kafama, utakmicama i raznim ublehama, pa kolko je meni samo Comor zivot skratio daj boze da 50-tu docekam..
Nije covjek pricao o tehnologiji koliko o drustvu. Ti si ocit primjer zatupljenosti kolicinom nebitnih informacija, od kojih ono bitno niti vidis niti razumijes.
Daj Bože da nas i ovoliko dođe na proslavu 10. godišnjice mature.
\"....a meni je žao ovih današnjih maturanata, šta ih sve čeka, pogotovo zbog vremena u kojem trenutno živimo\" Ne bih ja dedo mogao živjeti u vremenu bez računara, fontela, lcd fullHD tv-a, interneta i svih besplatnih informacija koje isti nudi ni za lijeka! J.b.g, svako svoje vrijeme cijeni, vi svoje 20. a ja svoje 21.stoljeće, pa kakvo god da je, moje je! ;)
ovo su bile generacije i raja, danas i nema tih godisnjica mature, raja iz skole okrecu glavu jedni od drugih kad se sretnu...
7 NEPOJEBLJIVIH!!!!.......
Lahko im se sad skupiti svi imaju facebook, pa se nasli :D
All`ami neki dan se sastali da bijemo Manijake, p***e pobjegle!
ZA SVAKU POHVALU-Cak se tolike godine i sva ova desavanja nisu uticala na njih da pogube kontakte i da se organizuju i obiljeze godisnjicu-a vi klinci pokusajte da razmislite kada ste se sastali ili nesto zajednicki napravili-NEKA VAM OVE BAKE I DEKE BUDU UZOR