Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima neko stelu na birou da mi sredi termin kad nema guzve da odradimo prijavu... Placam od prve plate!
...tito dragi...nekad nas je samo na etf-u upisivalo 1400...
Ako ste kreativni,maštoviti ,znanjem to uobličite!
dipl.ing.soc.pat.doc.as.aps.dr. ti dzaba ako nemas petlju :D ljudi bez fakulteta drze fabrike jer su imali muda i strpljenja a ako si mutav i mulav dzaba ti sva moguca zvanja samo ces biti na birou.
jebiga to bi bio idealan svijet... sam primjer da je svugdje tako su ti Bill Gates koji je vlasnik Microsofta a nema recimo fakultet
Nit' su imali muda, niti strpljenja, nego lopov do lopova i preko tuđih leđa bogate sebe. Kad su tolike mudonje što ne plate radnicima zdravstveno i penziono? Pi*kice su to jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bill Gates - "I failed in some subjects in exam, but my friend passed in all. Now he is an engineer in Microsoft and I am the owner of Microsoft." Gates je sve rekao.
Da. Milijarderi, a nisu završili fakultet: Bill Gates, Steve Jobs (pokojni), Larry Ellison, Ingvar Kamprad... a mnogi nemaju ni srednju školu, a milijarderi su: Amancio Ortega, Christy Walton, Karl Albrecht... Ideja, da. Imati viziju, to je bogatstvo. Einstein je rekao: "Mašta je vrijednija od znanja",
Da, dobra, kao i ova "Imagination is more important than knowledge." (:
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stize konkurencija na biro... :D Hahahah