Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad fino kući jer grmi, sijeva i kiša pomalo propadiva pa pokazujte guzice u ogledalo kak ste radile i čitave zime....
A da je Severina onako pozirala, bil i nju nazivao ku***m ??
Znam da jeste ali mislim da se ovako negdje slika pored bazena. Pa sta ako od tog zivi? Sto bi ova mala bila ku*** a Severina ne?!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Nisam neki vjernik, al' je bolje otic na dzumu i cut nesto pametno nego gledat ove šlaufove od djevojaka koje su prezimile u germi ;)
Pa prosla ti je dzuma :)
Ako nam jos pocnu pametovat i oni koji "nisu neki vjernici" mi smo ga na***
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
A ja se pitam juče, da li je to neka ekskurzija, nema se gdje igla ubaciti u zatvorene bazene. Sve omladinci 14-23 godine, i pokoji kao ja sa djetetom, Heh tek sad shvatih razlog...
Dzaba se one naguzuju kad momci odose u Siriju.
Gledam nesto ove slike i skontam da se sve djevojke slikale na isti zonfa (u 5 deka razlicit), jbt po fazonu vako se slikala semsa iz donjeg brabonjista, nas kaka je ispala, sacu i ja biti glavna treba u gradu.. mrs
E ono se nacali da se slika za klix,a rebra se oslikala po torzu,hej jadni mi.Dje vam je masa,3.14cke izdefinisane ?
@amaru Yes, vala... došle Bošnjama otkrivat svoje ćari! Habbzullulem, što rekli kolege s Orijenta... Ovo be-ha ženskinje je vala ispod svakog kulturnog prosjeka. Ne daju mira ixanu. Sa'će vize za Ženske Bošnje! (No, za sve je ipak kriv menagement bazena.)
sve je ovo ok, samo ona nije trebala da se naguzi da bi bila u centru paznje....jadnica
ONA SE NAGUZILA JER JE KURVATINA!!!
slazem se
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve im lafo smeta vidjeti polugolo žensko :) Licemjeri jedni :)
to i ti volis dupe da pokazujes :)
Jednoj osobi, da :)
Jesu li ovo otvoreni bazeni?Ili je to samo danas?
isla dva brata vjernika po gradu i kad god ugledaju zensko oskudno obuceno kazu subhanalah....i tako jedan brat gledao a izlog a drugi se subhanalah...kad se i on okreni i zavika ...dje subhanalah .dje subhanalah :)
Pitam se koji je problem ovin vjernicima (muslimanima) pa toliko burno i agresivno reagiraju kad vide zensko tijelo? Ta opsjednutost "haramom" zenskog tijela dovodi do totalnog seksualnog ludila u islamskim drustvima. Gledala sam uznemirujuci klip iz Egipta na kojem grupa muskaraca siluje studenticu na trgu u Kairu tokom inauguracije predsjednika i nisam mogla vjerovati. To je ono sto se desava kad ti vjera toliko tabuizira svaki dio zenskog tijela. Odvratno.
Meni je više odvratno kako rapomamljeno komentarišu tuđe žene, dok njihove moraju biti ''zapakovane''. Valjda zato što mi je licemjerje odvratnije od svega.
Jbt patak ja konto samo ja imam sala oko guzova kad ono sine moj biba komplet termalna revijera
ovajganci na petoj slici ima najbolju definiciju a ovoj na osmoj slici bi lagano rasirio istetovirane noge i usho bi u nju ko dzeri u rupu
PRSKANJE !
Sve bi se jebale za marku
Vidi plahi momaka sto su zinuli na prvoj sliKi:). Kontaju nesto ce ispasti