Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicna postavka, jos samo da ste objavili i imena procesuiranih za ovakav ocit primjer krsenja Zakona, a ako nema procesuiranih, bilo bi nam zanimljivo obrazlozenje pravosudnih institucija, ko je kriv?
Ovdje se nema ko boriti protiv kriminala, od vrha do dna sve je korumpirano
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/islamski-ucenjaci-izdali-fetvu-idil-al-kaidu-talibane-vise-ne-smatramo-muslimanima-868842
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moji glupani glupi, samo se vi svadjajte ko je veci Bosnjo, Hrvat il Srbin, dok vas guze s guza do suza.. e koliko je narod u Bosni glup, pa to je nevjerovatno!
Haj' što nas kradu to svi znamo al' vidi ih što se fale j*bli sebe
eee da mi je ugasiti cigaru u ovu pepeljaru što košta 1293 ipo kerma, da vidim kakav je osjećaj :)
Ima li neki dobar teoretičar zavjera i poznavalac okultnih udruženja da rastumači ovih 666 flaša alkohola ?
SMIJURIJA. USAID organizovao. Još jedan od eksperimenata dokle tolerancija naroda ide... Ma slobodno gazite ovaj narod se NIKADA neće probuditi. Ovo je fakat presmiješno. Krade se i više.
Al uzimaju ljudi "LOPATOM" svaka im cast
sledeci projekat muzej korumpiranih politicara..ali ne sa vostanim figurama, nego sa pravim tokmacima zatvorenim u kaveze ispred kojeg mozes ubacit 20 feninga da ga pljunes ili pola marke da ga sutnes..
BiH je jedina zemlja u Evropi gdje nakon krađe POKRADENI BJEŽI ! Lopovu ne pada na pamet ! , a zašto moliću ? Svaka država ima svoje lopova ali samo u BiH lopovi imaju svoju državu. :((
Ovo je trebalo izložiti pred izbore.
Dabogda vam se ruka sa kojom kradete osusila
Zato ja hodam bez posla.dabogda vam djetetu za lijeka trebalo
Nemoj te tako oni se brinu za nasa prava
I boli nekog qrac za postavku! Postavka je fantasticna, al glasacko tijelo imaju ovi nasi cobanii tako da se ne sekiraju
Vol.1
KAkav ba komentar: Prvo je 2014 bila kampanja: GLASAJ NE TRPI. I papak glaso za MITO I KORUPCIJU. Sad opet nova kampanja ! Narodna mudrost kaže: BUDALU NIT JEBI NIT JOJ KAMPANJU VODI !
Ovdje je krivo tužiteljstvo, sud BiH, svi političari, a pogotovo građanstvo što ovo trpi!