Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E tvoje lice Samra je bas prototip lica siromastva. Uzas.
@ Los Zerbos Nije svako muško,muško,samo ako ima "onu mušku stvar"!
@burnbabe Ovdje je samo jedno pravo musko, JA, ovo ostalo su ljubomorni tipovi, cak su ljubomorni i na ovu Samru, kakvi luzeri hahaha
Stas ti s´pic*kom .....- idi je izapiraj ,nije ona da se provjetrava, ona mora da se izapira..!
ako ce nas ovakke predstavljat onda im i ne treba dati nikakvu vlast hahahahahahahahahaha
Imam osjećaj da su 98% komentatora,muškarci !?
Uh kakav vrat...šteta što nije suhi....
Još jedan pokazatelj, da su žene n.e.s.p.o.s.o.b.n.e. Za vas je, da se brinete o djeci i kućanskim poslovima, a ne da zanovjetate i izvoljevate, ono što vam padne na taj šuplji mozak. Izmislimo (muškarci) vam sve kućanske aparate, kako bi vam olakšali, a vi opet niste zadovoljne... Malo biste da odlučujete? A niste s.p.o.s.o.b.n.e da se izborite za to, dok vam mi (muškarci) ne popustimo, onako, iz sažaljenja, u fazonu "pa neka i njih malo, nek nam dižu k***c, kada ne znaju ništa drugo bolje raditi"... Pomirite se sa tim, da ste n.e.s.p.o.s.o.b.n.e i da ne možete biti ravnopravne sa muškarcima nikada i vratite se svojim kućama, djeci, šporetima, vešmašinama, sudoperi, usisavaču, pegli i ostalim spravama, koje smo izmislili, kako bi vam bili olakšani kućanski poslovi, koji su vam Bogom dani.
Ovo je kraj članka i bit svega: Projekti koji se provode u toku ove sedmice podržani su iz Finansijskog mehanizma za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP) za 2013. Više od milion KM je uloženo u provedbu projekata, a nevladine organizacije su im doprinijele svojim znanjem i resursima. MILION KERIMAŠA JE U PITANJU ! Kakva ravnopravnost polova kakvi bakrači,nego ovaj nilski konj hoće da se udeblja na barem 400 kg
JADNA ONA KAKO IZGLEDA NEUGOJENO KAO DA SE POMIJAMA HRANI...
E glupe zene, glupe li zene, stvarno vi hocete da nastradate... Gdje ce te vi to?
neznam kako nazvati lica Segmedine Srne, Lidije Korać, Ismete Dervoz, i one druge pjevačice, ne mogu imena da joj se sjetim, što preko noći postadoše "politačrke" i mikrofone zamjeniše udobnim foteljama. Kako siromašna i bjedna lica!!!
@M&M Naravno, lakše je davati imena i lijepiti etikete da smo primitivni, nego nam ponuditi argument koji bi po­bio naše tvrdnje iz komentara.
ma sta mi naprica :D..Gdje god okrenes,,traze djevojke za posao!! Npr..kladionice,butici,trgovine i cak na benziskim pumpama traze djevojke...Ne pamtim kad sam vidio u oglasima da momke traze za pomenute poslove
Većina ovih komentara su zalosni i jasno je da potiču od ljudi koji ne znaju ništa o ovome. Još je žalosnije to što mislle da sve znaju i ne žele da se informišu. Neprimjereni komenatri na sliku su odraz strasnog primitivizma.
Imal" koja baraba da voli, ženu gadnu,i subotu radnu !?