Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZDK vlada je svojom ostavkom spriječila razvaljivanje zenice, za razliku od Tuzle gdje je Čaušević čekao da sve razvale pa onda podnio ostavku.!
a ono juriss od petka,i vi i novinari ste sluge rezima....
NE MOŽE OVO OVAKOOOOO !!!!!! 15:05 Predstavnica neformalne grupe građana, Amra Dulić, inače predsjednica MO SBB Dobrinja A, izašla je s pregovora u zgradi Vlade FBiH, na kojima je prisustvovao premijer Nermin Nikšić te nekoliko ministara. Prema njenim riječima, Nikšić je poručio da neće dati ostavku, te da će odstupiti samo ako 'na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega'.
Ono malo sto nam je ostalo dostojanstva pokazat cemo, ali SDA i SDP moraju van!!!!
i SBB i HDZ i sve stranke!!!nisu samo oni krivi.SVI VAN !!!
sta je sa onim sosonom Fa(h)raonom on vrlo dobro taktizira. Meni sve ovo nesto smrdi na njegovo maslo. Koja je to PICKA. Prvo fol izadje iz vlasti da ne bude on kriv za sve (nakon 3,5 godine provedene u vlasti?!?!?!), onda kad su krenule demonstracije skloni se od belaja i polemise po medijima sta i kako treba vrebajuci potom priliku u svom listu da huska narod na trenutnu vlast isto da i on nije bio dio te vlasti. A onda se hvali po Avazu kako ga svi podrzavaju i vole, koji demagog majko mila. Oduzima ovlasti policiji kad treba drugima palit, a vidjet cemo hoce li im oduzet kad budemo palili njegov toranj i hotel, nije on to mogao steci da smo mu svaki dan uz hljeb kupovali po 5 novina. RUSIMO MINISTRA NESIGURNOSTI!!!!!
jel to prpa pred najavljeni antikorupcijsli tsunami
ko je ovlastio omladinu sbb-a da u zenici nastupa u ime protestanata?
gdje vidis da je to omladina sbb?
hehehe na kojem (cijem) celu pise sbb? brzo posalji link fotke :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto ne objavite da je placenik Dzevad Topic danas pokusao izvrsiti ubistvo, vjerovatno po nalogu Lagumdzije??
ahahahah dobar dobar :))) nadam se da se salis i da znas da je topa bakirov sda pajdo
Ja znam sta sam svojim ocima danas vidio -.-
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prevodu: "hvala gradjaninma sto nas nisu udarali danas"