Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago majci, svi smo policajci....
bolan gledaj balonja, kako on konta nekog kriminalca sprejeciti... jucer prvu licnu izvadio... jadno
Ovaj Šut radi dobar posao... uzevši sve okolnosti pod kojim funkcioniše policija posebno...
Ima lijepih mladica (:
kriminal nije na ulici kriminal je u politici
Ove godine primili 100 , nravno nijedan nije pao na ljekarskom kao prošli put. Pametnom dosta. Mjesta namještena,a bila farsa od konkursne procedure. Tako tipično. Sad će krenuti lavina fotografija i komentara eto te ko babo kad je počeo raditi,eto te ko strina,eto te ko brat itd itd...stalno reklamirate likove koji dokazano nisu mogli bez štela biti primljeni.
Jel mi ovo famelija i kadeti opalili minuse? HAhaha
60 novih kerova na ulicama. Sve u pracu odmah :P
2 price iz ZG-a vezano uz drotove(provjerene!!): 1.murjak ga zaustavi(ovaj pijan malo) i kaze murjak dobra vecer i frajer unutra kaze dobra vecer kolega xD malo pogled bacio i kaze idite samo xD 2.murjak zaustavi mog kuma(blizu Zagorja)koji je vozio i njegovog frenda, obojica popili, i kako je to malo mjesto i znaju se svi medjusobno i kaze tom murjaku moj kum kao daj stari nemoj nis pisat, sjebali smo i to je to...kaze murjak ok ajd zamjenite mjesta i nek on vozi i da vas nisam tu vidio...izlazi moj kum s mjesta vozaca i ide okolo auta da sjedne na suvozacko mjesto i taj njegov frend se isto dize i ide kao na vozacko mjesto da on nastavi vozit...samo je bio problem sto je taj frend bio toliko drven da je umjesto na vozacko mjesto sjeo na zadnji sic iza vozackog mjesta hahahaha i gleda ih murjak i ne vjeruje ahahah....(ugl.morali su ostavit auto sa strane i pehaka doma xD)
Policajci su drzavni banditi zaduzeni da stoku tueraju nazad u krdo.. nesto ko pas ovcar
Fali im samo Murga drot sa svojim modernim metodama
"Budite od onih koji ne žale ni trud ni zdravlje da budu na usluzi građanima. Bez kompromisa se suprotstavite onima koji krše zakon pa sve vam po redu kakav trud i zdravlje!!! sve stele ,sve Babini sinovi kojima je amiđa policijac,sve veze! možete se suprotstaviti samo bijedi kojima ne radi zmigavac ,nedo Bog nekome iz q7 ce ili slično . Prije kada vidiš policajca tocnije miliciju morao si bježati 100 m da ga zaobidjes a me da ga ismijavas danas je policija pojam ismijavanja ,vise u stanici 0-24 i cevabdzinicama kao i kladionicama. Čast specijalcima oni jedini rade svoj posao i spremni su koliko toliko mada znam momka kome je babo specijalac on tek sto je završio srednju primljen isto,,,a visok oko 170 puca se steroidima za nista.
@bosanskiisiin ja mislio ove godine konkurisati za vojsku ali bez stele nema ništa u potpunosti te razumijem stojim iza svake riječi
E moj Bakire,daj samo radnih mjesta sa budzeta,ko hebe proizvodnju.Jednog dana ce se ova drzava urusiti sama od sebe,nece joj biti potreban Dodik!
ovi novi ozbiljno shvatili posao, počeli mjerit pritisak u gumama, pomalo ba progledajte ponekad, nemamo svi para
Samo me interesuje gdje se nalazi policija. Udjes u tramvaj nekom ukradu novcanik, torbu. Gdje god krenes problemi, a nigdje policije.
komesar Semir Šut uputio emotivnu poruku: kriza je nemojte previše uzimati od kriminalaca svoj dio
Znaci 60 kandidata a bar 50 je sa kuvertom proslo konkurs. Paradoks paradoksa, do casne pozicije sa kriminalnim sredstvima. Pa ti ocekuj onda da te oni ne zaustave na cesti i traze para za dorucka umjesto da ti kaznu naplate...
@Ausländer ne moze te nikako natjerati da mu das
@Mugdim :D E jarane, ovi ovdje gdje sad zivim su me istrenirali da ne smijem ni pokusat podmitit. Zvekne ti triput vecu kaznu ako tako nesto pokusas a mores i robije zbog korupcije zaradit... Zato fino platis i sutis jer si kriv. Onda se ja tog pravila drzim i kad se na rodnu grudu vratim. Znaci, mozda bi mu ja i dao, al su me naucili da ne smijem, pa ne dajem :-))
Bio bih i ja emotivan za tako dobro mito.
eto ti znas sve
dervofinc@ dje si ti dervo pesko stari
PRIKAŽI ODGOVORE (3)