Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šef policije u Stocu je Bošnjak kao i 70 % policije... a čudite se što su svi Bošnjaci..pa samo ih je 11 a trebalo je biti 55 i više, valjda nastavak istrage slijedi...
mup hnk ili vojno krilo hdz-a...
U predekanu.
Navedene islamske teroriste kazniti max. kaznom za nedjela koja im se pripisuju.
Ne vjerujem da hoće. Volio bih da griješim, al nekako ne vjerujem.
@kiksi11 Ako je BiH i "P" od pravne države, ovima ne gine višemjesečna do višegodišnje zatvorske kazne?! A ako prođu nekažnjeno ili sa uvjetnom kaznom, te je znak da je vrijeme za proglašenje Hrvatske samouprave na područjima na kojima smo imali vlast prije Dejtona.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nije prošla prevara,sada se ubiše od brige za BiH,al u Q
A ka' će hapšenje škutorije koja godinama pušća rodijake iz Hrvatske da glasaju na BiH izborima?
@hajmo AFERIM
@zamalopenzija: Ko mu je kriv, nek se nauči bolje dočekat drugi put. I maknite hrvatske pasoše sa BiH birališta.