Inicijativa "Glasaću za Srebrenicu"
2
"MUP RS zna da smo blizu cilja na lokalnim izborima"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda posaljemo 10K Srba da glasaju u federaciju i uzmemo vam i ono jadno 24% sto je ostalo.
znam ja dobro ko pravi sranja i uzima lovu na srebrenici
bhalije da vam ne prisjedne izborni inzinjering
OVO TREBA URADITI U SVIM MJESTIMA U KOJIM SU ZLOČINCI IZVRŠILI ETNIČKO ČIŠĆENJE. ZVORNIK, VIŠEGRAD, BRATUNAC, ČAJNIČE, RUDO, ROGATICA, FOČA, VLASENICA. TU BI BIO KRAJ ŠUMSKE GENOCIDNE TVOREVINE.
Ta vase 47. je vec vidjena, kao i vasa borba. Nije vam bas rodila plodom u podrinju. Bolje vam je da ne probate ponovo, bice opet heljp baznijaa, heljp genosaajd pa opet kuknjava na forumim o nekom 112. genocidu nad vama.
To je privatna miletova policija,nešto kao sekulitatea što je imao Čaušesku,u rs je na snazi režim snsd-a na što će to sve izaći,teško je prognozirati,snsd je pipke svog ganga pustio na sve strane,nešto kao carcinom,metastazira u sva entitetska tkiva oni koji negiraju gen0cid ne bi trebali biti na vlasti u Srebrenici
Koalicija za Republiku Srpsku, koju čini 10 političkih stranaka iz Srebrenice, daju punu podršku građanskoj inicijativi „Glasaću za Srebrenicu“ i poziva sve građane iz Republike Srpske da slijede primjer Duške Jurišić i da privremeno prijave prebivalište u Srebrenici kako bi izabrali srebreničku majku Vesnu Kočević za novu načelnicu opštine.
Prije 20-ak godina smo živjeli od pljačke. Sada živimo od sadake i želimo samostalnost RS-a kako bi mi mogli određivati kada ćemo pljačkati, a kada ćemo tražiti sadaku, a ne da nam to nameće neko drugi kao što je sada u BiH.
Mi nikada sadaku nismo ni trebali. Vama je sadaka i pljačka u krvi. Od čega sada živite? Jedno od ovo dvoje je jedini put vaše egzistencije.
obilić je bio kobolić a kada je izgubio kosovo ostao obilić.....
nadam se da ce uspjeti ova inicijativa, jer dosadasnji nacelnici iz SDA nisu nista uradili da bi popravili stanje u Srebrenici osim sto su napacenom narodu davali lazna obecanja
Džabe kukate, nema više \"sadake\"!
Ovo je još jedan u nizu dokaza da je MUP ove genos tvorevine zločinačko-mafijaška organizacija čiji je jedini cilj prikrivanje ratnih zločinaca i političara umješanih u organizirani kriminal.