Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUP RS vodi istrage u vezi sa krivičnom istragom u inostarnstvu ! Sjetimo se sa kojom je zakonskom osnovu upao KLIXU u redakciju. Poptisao srpski sudija PROTIV USTAVNO i protiv zakonito. ISTI SLUČAJ !
kad ih portir vrati sa ulaza..
Sve do jednog uhapsit koji uđe u prostorije CIK-a, ps neka već taj finalni okršaj počne
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ehh moji Bosnjaci sa Srbima samo drsko nako ko Siptari na Kosovu. Oni drugi jezik ne razumiju!
Ovo je samo dokaz da nemate nikakvu kontrolu nad RS i da BiH kao država postoji samo fiktivno.
ne bih glasao za SDA nema tog referenduma.
Ima i jedan vrlo bitan detalj. Baš u ovo vrijeme se oglašava i: Haški osuđenik Radovan Karadžić izjavio je da je njegova greška bila što je sprečio vojsku da na bojnom polju postigne još, objavio je nemački list Cajt.
nedozvoliti toj gamadi da urde ono što su već jednom uradili. Ako pokušaju da na silu upadnu, pozovite grđane! A ako im se MUP KS ne suprostavi onda se i ministru ( Šćepinom) pulenu ode golova!
Non pasara
neće da može.
Ovo postaje sve ozbiljnije.
@drinsky1 - opet lažeš! Jesu teroristi u pitanju, ali pravoslavni. Zato se u pamet! Mogli bi ti isti upadači, da padnu za sva vremena!
@alejalipa92 U kriminalu nema nacije i vjere samo pare. Evo imena: Nezvanično saznajemo da se radi o matičarima Stevi Simiću, Mihajlu Stanojeviću, Momiru Vukčeviću i Nedjeljku Topaloviću, te advokatu Šerifu Isakoviću i još jednoj nepoznatoj osobi.
Meni ona pandurka dobro došla..ali bgm ujedaju sve više ova gamad.
hahaha ovo kao da citas vic. ljudi pa imal iko normalan u rs. kakv im je to komandir policije koji je potpisao takav nalog.garant bio drvosjeca pa ga dodik unaprijedio u komandira policije
....i jest smijesno valjda sto vas hapse sirom svijeta, a Dabic nije smjeo ni u srbiji biti Radovan ahahahahahahahah pravo si tursko kopile i to zatucano ahahahahahaha
ja koliko znam srbi trguju dokumentima, sad kad nema organa ljudskih:)
samo nek nas jebu nismo bolje ni zasluzili dodik nek bude prdsjednik bosnu ukinut samo nek bude republika pc a mi cemo da radimo za njih jeftina radna snaga ko ga jebe nek nas srbi i hrvati prcaju ha ja
et nek tebe onda prcaju kad si tako horan
Nije nikome do toga. Svako sebi i ljepota.
Pozdrav Bosno , Mile da bi spasio svoju guzu čak i cijelu RS koristi kao zivi štit .Mile opak si Mile ,mani se belaja .......
Ovaj put cete doci u pizdu lijepu materinu! Ali se iz nje vise sigurno necete vratiti!Jednom klix i nikad vise!
samo naprije prema nazavisnosti drage komsije
pa čekaj koji je danas datum??Jel dos'o Mup pc?
Izgleda je u najavi upadabje u prostorije kao i na isto imenim portalu :))