Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćeli bit licitacija
Samo udarajte, tim saobraćajnim klošarima otimajte crno ispod odrezanog nokta, oduzimajte, opalite finansijski, tjerajte na ponovno polaganje vozačkog ispita, ne dajte im da zraka uzmu....jedino tako će doći iz guzice u glavu
Samo propisima ubrzat i olakšat postupak da se i riješi tih vozila , prodati a ako se ne proda na npr. 3-oj licitaciji po kratko, postupku pid prešu i u staro željezo... Zašto da na Butmiru bez veze trunu i zauzimaju mjesto . . .
Svaka cast policiji, ali nemojte oduzimat samo golfove dvice i kadete suze, udarite malo i po boljim autima i "tatinim sinovima".
uvjek se udaralo po bijedi auta od guzonja koji imaju najvise prekrsaja se ne oduzimaju
@TheObala Otidji malo u butmir pa pogledaj, evo ti uvid u par oduzetih audi A5 40000km, tuareg 35000km itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još kada bi pisali kazne krkanima kao što su pohapšeni u akciji ''Pravda'' sreći ne bi bilo kraja. Policajci iz PU. Novi Grad lično su mi pričali da je seljačka stoka dolazila u BMW X5 i parkirala na trotoraima u neposredoj blizini PU.. U to doba su bili kao na nekakvom palamuđenju u Općini Novi Grad. Vele da jednostavno nisu smjeli pisati kazne. Uostalom niti jedan političar a ni polocijac u KS nije vezan u autu. Kamo dalje rođače?
@BrazzoRacing Nije istina ovo za pojas
600 vozila oduzeti za godinu ! Zakon isti policija ista šta je trebalo samo zgaziti dvije djevojke na pješakom , ujključiti brisače pa preko graničnog SA TAKVIM VOZILOM pjevajuć u Sandžak ??
Kako je uopšte sa takvim vozilom neko mogao u BiH, i prozati pored stranih ambasada ko Mevludin i sirijiski povratnici, ostavlja ih pore Vučićeve kuće, skokne malo da ubije Mila, ili napuni eksplozivom pa pored predsjedništa, skupštine, neke partije, na svadbu itd itd ! Šta sad treba policiji osim plate i nagradu !??
vozila u vlasnistvu neplatisa i pocinoca prekrsaja posle odredjenog roka za placanje dat na licitaciju jer ovako za dzaba propadaju i zauzimaju prostor. samo ostro prema dvljacima drumskog saobracaja!