Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@NagibUzbrdic... I tako ukrug jel da?!
@Emir: Sta rade Srbi sa Skorpionima - sude im za zlocin nad Muslimanima ! Sta rade Muslimani sa Oricem - sude mu za sve sem zlocina nad Srbima! Uvidjas li razliku?! Kad govoroimo o ovima koji su dostupni sudovima.
jednom ce se dugovi vracati!!
@Srba Srbi nemaju taj problem? Gdje ti zivis? Slavite Karadzica i Mladica kao najvece junake ! A oni su pokrenuli lavinu govana u kojima se gusimo danas i mi i vi
@skydiver hehehe
U ime respekta prema žrtvama Srebrenice, ja neću komentarisati tekst o gospodji
Srba, Ti zaboravljas da je gradic Srebrenica jos 1992. godine postao prenapucen izgladnjelim izbjeglicama iz sela oko Zvornika i drugih dijelova Podrinja. I napadi na sprska sela tek 1993. godine su bili vise iz ocaja, jer je situacija u Srebrenici u to vrijeme bila katastrofalna. Gradic je bio potpuno opkoljen, sa jako malo hrane i lijekova. Herojskom borbom ljudi je ostao u zivotu. Zna se sta se desilo sa Bosnjacima u Zvorniku, Visegradu, Foci i drugim podrinjskim gradovima, tamo ih vise jednostavno nema. Ne znam zasto je Srbima ta jedna mala Srebrenica, zasticena zona bila toliki trn u oku. Zlocin je bio perfidno i sistemstaki pripremljen. Napadi na srpska sela bili su izolirani zlocini i ne mogu se nikako porediti sa organizovanim genocidom. Mislim da je suludo ocekivati od Bosnjaka da sankcionisu izolirane zlocine na svojoj strani kada se Ratko Mladic jos uvijek seta po Srbiji, kada je Davidovic (ministar \'vera\' za vrijeme Karadzica) glavni na RTRS, itd.
Osudjujem sve te zlocine. ali najvise bijede na vrat Muslimanima u Srebrenici je navukao Naser Oric. Upadao je u srpska sela oko Srebrenice i pobio ljude na Bozic i nije bilo tesko pretpostaviti, da ce to zlo za sobom povuci samo jos vece zlo... A onda se poslije svega i kad je prigustio fino izvukao u Tuzlu. Jos jednom zelim da kazem da sve one koji su pocinili zlocin treba kazniti Ali Muslimani trebaju takodje da vide ko ih je i zasta prodao i ko su krivci i zlocinci u njihovim redovima ... Srbi nemaju recimo taj problem. Oni recimo za bombardovanje RTS-a od strane NATO-a su osudili direktora tadasnjeg RTS jer je svjesno izlozio opasnosti ljude. Naravno da osudjuju i NATO, ali prije svega su osudili one medju svojima koji su svjesno navlacili neke ljude u opasnost! E ta svijest treba da proradi i kod Muslimana !
@brat_srbin Meni je tebe iskreno zao
hehehe
DABOGDA IH STIGLA KAZNA I NA OVOM I NA ONOM SVIJETU.