Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ako Irfan Nefić potvrdi.
https://www.youtube.com/watch?v=Q1cZxJMnegE
@cqici https://www.youtube.com/watch?v=YFiVogTJhps
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Podsjetio me na Aliju. Bosnjaci mirno spavajte rata nece biti. :)
Ama sta mi u Sarajevu imamo sa referendumom u r.s. ?? Svasta , ja sam bogami sigurna, a isto tako se osjecam sigurnom i u Banja Luci, Trebinju, Mostaru, Duvnu i bilo gdje da odem.
sda-ovca potpiruje...
Svi se osjecamo sigurno nas preCjednik bakir ce nas skloniti u trezor ima iskustva..
Četnički pokret Srbije izdao je saopštenje povodom referenduma u Republici Srpskoj. Četnici obavještavaju Srbe šta su poduzeli na pripremama za rat protiv muslimana u BiH. U nastavku prenosimo četničko saopštenje u originalnoj verziji. “Povodom najave da će se referendum u Republici Srpskoj sprečiti makar i silom, što je nedvosmisleno pretnja ratom, Četnički pokret jasno i svim snagama podržava srpski narod u Republici Srpskoj da istraje u odbrani svojih prava i ljudskih i ratom dobijenih.
Treba uhapsiti Jerlagica, Salkica i INcka oni su plasili narod. Srbi su jedan veoma ozbiljan narod koji zivi u komsiluku s nama i muslimanima koji su zadojeni mrznjom za slijedecih 100 godina, se nece promijeniti. Jedino ne znam ako Tramp pobijedi u Americi, imaju sansu za oporavak
Pa jel bi me ti čuvao i branio? Zajedno bi sa Fahrom zbrisao u pozemlje tornja, a tamo vam je i mjesto. Nemoj me braniti!
Apsolutna glupost! Kao da će se RS odcijepiti pa pripremaju formacije za ratni sukob. Cijela priča oko ovoga je teška parodija.........
Ne osjecaju se sigurno ni kad referenduma nema...
No sikiriki, nema razloga za brigu i sekiraciju, imamo mi našeg Irfu terminatora "hasta la vista baby"
"Građani Sarajeva mogu se osjećati sigurno za vrijeme referenduma u RS-u" - WTF??? :)))
Srbski deo Hercegovine kao da je produžena ruka Srbske Sparte Crne Gore. Istočnu Hercegovinu nisu uspeli ni turci poturčiti a Boga mi ni hrvati pokatoličiti. Oni koji obilazili Trebinje i Herceg Novi znaju da je i kamen srbski.
Malo te zeza gramatika druze. Turci, Hrvati, srPski .... Haj se vrati u skolu.
Herceg Novi osnovao Bosanski kralj :-) (Ocekujem da sad kaze neko da je i Tvrtko bio srbin,kakva farza)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ovaj nije ni za djecijeg programa , sada mozemo mirno spavat nek si nas osiguro ministre
Ko inače
Vedrane ............. a građani RS Bošnjaci ...kako oni da se osjećaju .....nehalalim ti ovu izjavu
http://www.index.hr/black/clanak/status-bivseg-branitelja-dirnuo-tisuce-ljudi-meni-ste-uzeli-mladost-sina-vam-ne-dam/921466.aspx
A ona kineska stan'ca ? Gore_ka_na?