Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, znali smo šta će sud odlučiti. Nego, je li Incko zabrinut?
Neće, sarajevska politička javna kuća iz reda bošnjačkog naroda je žrtvovala Orića, kao ulizing drvosjeći iz Laktaša. No referendum.
Nova Vita puno puno bolja od Cedevite. Kupujmo domace
Nevidim tu spor kada se zna ko i kako i nakoji način je slao ljude u drugi entitet da se vraćaju, sve je tu jasno ko dan sada nek im obezbjede ono što su im obećali a glasali su za to što se sada zbiva.
a Ustavni sud Federacije?Ko njega kontrolise?
Sporne zakone je 2002/2003 godine usvojio državni Parlament i za njihovo usvajanje su glasali pripadnici svih naroda, između ostalih i Nikola Špirić, Nikola Kragulj, Jelena Đurković, Milorad Živković.. Dakle, tačno je da je nametnut od strane zakonodavnog tijela kao i svaki drugi zakon u svakoj savremenoj demokratskoj državi. Što se tiče referenduma - slobodno ga možete raspisati i sprovesti ali svjesni da te rezultate, bez obzira kakvi oni bili, možete okačiti mačku o rep. Slikovitije, mogu i Bošnjaci/Hrvati povratnici u svakoj lokalnoj zajednici raspisati referendume o ukidanju/preustroju RS pa da bude cirkus. Možda da shvatite da je razlog za puno optuženih/osuđenih Srba pred tim Sudom masovno činjenje zločina, zvjerstava, silovanja, urbicida i genocida pa da se ogradite od tih monstruma? Ako ne prođe ovaj referendum ja predlažem da raspišete novi o ukidanju Haškog tribunala, Međunarodnog suda pravde, Kongresa SAD i Evropskog Parlamenta - i njihove odluke su na istom fonu.
SRBIN JE NAJVEĆE FAŠISTIČKO ZLO NA BALKANU I NAJVEĆE RUGLO U EVROPI
Mobilizacija!!!
Protiv koga bi ti ratovao jaro? Protiv Banjalucanina, 20 g, koji se rodio u RS i koga boli kur...i za tobom i tvojim interesima a i za referndumom. Sve ti je to pluskvamperfekat jarane nego gledaj kako da ne mrzis nikoga i da se latis motike kako bi zaradio sta crkavice.
Mali mujice ne rise, a sta je Sud BiH u kojem sede stranici i koji sa bosnjacima donose odluke kao im volja. Mali mujice nece da moze vise tako.
gde vidis engleski mujice
Sve institucije RS-a su produzena ruka SNSD-a. To se znalo i prije ove odluke. Nego, sad predlazem da politicari koji ko fol predstavljaju bosnjake, a ne gradjani, odu ispred OHR-a i protestvuju. Gradjani su vec probali nije im poslo za rukom. Mozda upali sa politicarima.
Mujo kuje konja po mjesecu ;)))