Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok se ne procesuiraju Niksic, Lagumdzija i Damir Hadzic, kao i svi njihovi sljedbenici i oni koji su im pruzali podrsku, u BIH mozemo govoriti samo o kriminalnoj skupini koja se samoprozvala ljevicom. Jedino se mozemo nadati povecanju realnog sektora, i time "srednje"/radnicke klase u drustvu, koja mozda iznjedri neku Pro-Gradjansku stranku. Do tada cemo imati Ponor i Mrak, kao sto ga i imamo.
Prije svega ljevica treba očistiti svoje redove i ujediniti se.S klošarima kao što je Nermin Nikšić se smo može raspasti ili ići u dalje podjele,na čelo ljevice treba izabrati Jasmina Imamovića na vanrednom kongresu.
Ma nama fali dobra ljevica samo u fudbalu, ljevica je bio i Hitler, Milošević, pa i Dodik u opisu
Promjeni ruku profesore ...