Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUHIBIČU KOLKO SI UKRO PARA PREKO VOLOTERA ? KOTE FINANSIRA NISI NAM REKO ?
Volonteri = ublehasko udruzenje ( SDP-a )
Adis Muhibic je primjer. Konjic ima ljudina, ali ovi primitivci kao Isa Džino su smetala, pakuje cigare i prodaje kao Marlboro u rupi od internet kluba, jezgru smeća i ološa u Konjicu! Isa Džini smeta i tim negativcima jedina osoba koja radi za dobrobit građana, a ne za svoj lični interes. Neka se svako zapita - zašto mladi Konjica u njemu vide vođu i okupljaju se oko njegovih ideja....Zbog toga trebaju građani da budu ponosni. O tome da li se gura ili ne gura u stranke, ne znam, samo znam da za njega niko ne može reći - on je naš, a to je u ovom vaktu - rijetkost, mora se priznati. Adis Muhibic je primjer. Neka samo takav i ostane. A i za rad u Mupu sve pohvale.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/nagradu-za-najbolji-volonterski-rad-poklonio-elmi-boskailo/081215102
http://www.klix.ba/vijesti/bih/adis-muhibic-budi-se-mali-covjek-u-konjicu-dosta-mu-je-nepravde/120722001
Koji si ti papak to nema u P.M. Gdje mi je zahvalnica ??? Pa bolan kako te nije stid , nisi marke dao za akciju a sebi si je otkuco a meni nisi ???? Imas li obraz ili je kod tebe đon umjesto obraza ?!?! ,,,
Gledam lajkove i dislajkove na komentare ove vijesti i ne mogu da vjerujem da je ovoliko negativaca, mrzitelja pročitalo ovu vijest. Da ima toliko ljudi koji mrze volontere, a vole prljavu Vrtaljicu. Baš mi nije jasno!
Mislim da bi se volonteri Konjica, ili izvidjaci trebali angazovati na ciscenju Vrtaljice, koja katastrofalno izgleda pogotovo nakon Prvog maja. Pozivam alkoholicare i narkomane na DRUGOMAJSKI uranak, kada bi trebalo da ociste svo ono smece,boce od piva, vina, votki,, sprice i blistere od tableta koje ostave za sobom nakon prvomajskog pijancenja.
\"Ono što je također veoma bitno jeste, da se volonterski rad u gradu Konjicu maksimalno promoviše i VIPK-ovci su ponosni na svaku akciju koju urade i druge organizacije i institucije, jer donose uvijek dobro onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zbog toga, što smo svi mi dio pozitivne volonterske priče armije volontera svijeta čestitamo svima 5. decembar Međunarodni dan volontera! :)) \" Više info: www.vipk.info
\"Neka nam bude sa srećom. Konjic, prepoznaje snagu mladih i odgovornih svojih sugrađana. A, ja koji sam \"došljo\" u ovaj grad sam najmanje bitan. Ono što je bitno, jeste da zaista volim grad i njegove pozitivne ljude, tu sam došao prije 12 godina, sinove odgajam, komšije okupljam i pomažem i to ću i dalje činiti, beskompromisno, časno, pošteno i uljudno. Hvala Bogu dragom na pozitivnoj energiji koju nam svima daje! :) Adis Muhibic.\"
Volonterski rad polako ali sigurno postaje cijenjen u BiH. Volonteri i prijatelji Konjica su neko na koga se treba ugledati.