Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo i za svaku pohvalu. To da li je prvi nije toliko ni bitno. Bitno je da je procenat nase djece u SAD koji zavrsavaju univerzitete dosta veci od prosjeka. A gledajuci useljenicku populaciju prve i druge generacije sigurno smo u vrhu.
"nikada nisu zaboravili svoje korijene, a domoljublje su prenijeli na svoju djecu koja redovno objavljuju fotografije sa zastavom BiH, odaju počast stradalima u genocidu u Srebrenici i prenose znanje o dešavanjima u BiH na svoje prijatelje." prosecan poturica znaci... bilbord nacija cija Historija pocinje od 95te... koji ste vi pacenici majko mila. Nije ni cudo sto je i ovo vijest za vas.
@Licemer2 Neka se ti ponosis svojim koljacima .. a istorija itak pocinje sa srbima ...kolonijalno velesilo !
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
E ako je vijest sto je nakav korijenski Bosanac zavrsio fax u USA, onda smo definitivno nwobrazovana i zatucana nacija, gdje je zavrsavanje fakulteta vijest za novine. Dobro... Za tzv. novinare sa Klixa, zavrsen fakultet i jest dalek, mutan i tesko dostizan cilj. Tako da za njih ovo i jeste vijest ravna biblijskom cudu
"nacija" 😂
Ima dobru seku :)
Čovjek je Bošnjak a ne Bosanac.
Ja mislim da bi nama nešto bilo da u ovom momku ne vidimo čestitog Booošnjooka, mada je on amerikanac i nema državljanstvo BiH, što znači da neće glasati za SDoooo. On jeste naše gore list, kao što je i Ibrahimović, koji kad je odbio da igra za BiH odmah je postao cigan, balijetina, propalica. To je sudbina naših ljudi koji žele da žive i prožive san zapada, američki san, san svakog čovjeka kojem je BiH nooocija pun kufer.
La ilahe ilallah - Nema Boga osim Allaha.
osim što su im roditelji izbjeglice (muslimani iz bih) a, djeca rođena u americi, kakve koristi ova država ima od njih??? NIKAKVE, niti će je imati.
inžinjera tehnologije za proizvodnju prirodne i održive energije To ko ovi nasi inzinjeri iz travnika nesto, daj baaa
Kako lik koji je rodjen u americi moze da bude bosanac??? Dzaba vama ti fakulteti kad vi ne kontate osnovne stvari. On je amerikanac... mati i otac su mu neki seljaci iz bosne.. ali on je amerikanac 100% Znači amerikanac diplomirao na američkom fakultetu.
A kako ti mozes biti i seljak i glup i opet imas kompijuter da pises i da citamo tvoje gluposti.
@uskrsliTito sve ti natakarim
to samo mozes ako ti se cura zove desanka
Vako trebate objavit i ove iz travnika i kiseljaka, nek se javno vidi ko su ti likovi
Da vidimo i te njuske, koje ce abd po raznoraznim komisijama i upravama, da znam kome *ebat mater
Čestitam i Muhamedu i roditeljima. Samo tako nastavi Muhamede. A ovim bolesnim dušama što pljuju ne smeta tvoja nacija i vjeroispovjest, nego im smeta tvoj uspjeh u obrazovanju. Svjesni su činjenice da ne mogu i nikad neće moći to što si ti postigao. 👏👏👏👏👏👏
Ceric: Turska nam je majka Izetbegovic: Bosnu i Hercegovinu ostavljamo u amanet turskoj
wow vidite samo te zastave pored varte zastave...
Nisu zaboravili svoje korijene?? Znaju da su Srbi ?????
jedino sto oni znaju je procitati bilbord
Ceric: Turska nam je majka Izetbegovic: Bosnu i Hercegovinu ostavljamo u amanet turskoj ne zaboravite vi samo svoje korjene 😂😂😂
Ceric: Turska nam je majka Izetbegovic: Bosnu i Hercegovinu ostavljamo u amanet turskoj