Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bh drzavljanstvo, dalo mu neciji tudzi maticni broj ko i mnogima slicnima a na racun stvarnih Bosanaca i Hercegovaca u dijaspori, masovna pojava cinjenja sda kriminalaca
to Sandzo Bosna je uz tebe
Ovaj LUDŽAK od srebreničana pravi sprdnju. Sram ga bilo. Ako idiot ne može pomoči, neka se barem ukloni da im ionako gorku sudbinu još više ne zagorčava. Fuj Kretenu Ti i ahmediju skrnaviš.
Ne mogu da shvatim koliko\"Avaz\"vrsi napad na sda nisam clan ni jedne stranke ali ovo je nemoguce a svaki kometar ije moguce ostaviti ispod clanka.Ja mislim da to samo pomaze samoj sda,zivi bili pa vidili.
KLASICNI IZBORNI INZINJERING !!! SPOCITAVAJU DRUGIMA DA TO RADE, A JAVNO CINE ISTO !!! ZATO FINO STOKU SVAK U SVOJ ATAR I MIRNA BOSNA !!!
Dok je SDA tamo napretka nema
Sandžaklija-primitivac,lopov, ološ, kriminalac; ma kojoj vjeri pripadao;goli seljak!
Budi pametan I ugledaj se na Sandzaklije, mozda u trecem koljenu izrodis Covjeka!
Zna se ko je jedini krivac za stanje u Srebrenici - SDA koja nije dozvoljavala da se grad razvije
Ma džaba ti je pope Zukorliću da se prijavljuješ kada unaprjed znaš da ste izgubili!!! Pa i na izborima za predsjednika Srbije tvoji sugrađani za tebe ne glasaše kakav si čovjek: pravi hajvan u ljudskom liku:) EEE pope, pope!!
\'\'Kada Zuki u Srebrenu dodje, stavite mu zvecku na guzicu, pa nek s njome kroz Potoke prodje, nek mu pamet iz guzice dodje.\'\'
\'\'Porucio Zuki -muki, Poturica po koljenu, da ce doci u Srebrenu, da ce glasat mjesto milih, sto su Bosnu ojadilii, pa potoke napunili.\'\'
Zukorlic je jadan Veliki Gospodin,izuzetni Intelektualac i jedan najvecih zivucih Bosnjaka!Muamer Zukorlic je za svog zivota postao Bosnjacka Legenda!Svaka Cast!
Jesi li ti glup prirodno ili šta?! Za vas smo GOSPODA, i uvijek ćemo biti. Ovo je najpametniji čovjek trenutno na Balkanu, ali vi ga ne podnosite samo zbog toga što je Sandžaklija, vama su draži četnici koji vas kolju svih 50-60 godina (što me uopšte ne čudi, jer im to brzo zaboravite, uvlačite im se u dupe, a oni to naravno iskoriste). Čast izuzetcima, ali vi Bosanci stee ljudi bez ponosa, časti, propali ste skroz. I sada poslije rata se vjenčavate sa Srbima kao da ništa nije bilo. Fuj. Stidite se.
Cuo sam da ima i nasih iz veike srbije do tokija koji su se registrovali u susednoj drzavi BiH, pa sad i gradjani susedne drzave Sandzak mogu isto da se registruju u BiH, i nek imaju svi ista prava, kao i mi iz velike srbije do tokija, sto se mozemo prijaviti da glasamo u tokiju jer to je jedna drzava, odnosno velika srbija do tokija, kojoj su prve susedne drzave Vojvodina,BiH, Sandzak...