Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da što prije ozdrave.
Franjevci su divni i pošteni ljudi. Da nije njih ne bi ni bilo Bosne čiji su jedan od najvećih, ako ne i najveći, simbol. Iskreno im želim sve najbolje što čovjek neopterećen vjerom, bojom kože i stranačkom pripadnošću može zamisliti. Takav sam rođen i srećom ostao isti i poslije 92.
kako ja budem sa erama buraz dragi hodza,jel te to korona več obuzela...ere nisu muslimani pa mi nisu braća po vjeri....ere su me napale u ratu pa mi nisu brača po oružju...ere nisu slavenskog porijekla nego vlaškog pa mi nisu ni genetska braća...da se radi o bosanskim franjevcima priča bi bila malo drugačija jer oni jesu moja krvna genetska brača jer se radi o pokatoličenim bošnjacima
Ako nas ovaj covid 19 ne ujedini ja ne znam sta ce
vidi što mu je drago :)
Meni ne može kafir nikad biti brat,niti će biti a ovaj jado ako se smatra nevjernikom,bujrum.Eto mu nek ih slobodno zove braćom.
@sahbaz19 Nisi ti nikakav vjernik. Ti si glupi, zatucani, novopečeni vjernik!
najžeše mi je de se gospa javila onoj vidjelici i rekla da se neče ukazivati dok traje korona virus u međugorju.....koliko moraš biti intelektualac i spoznati gospinu poruku xaxaxaxa
franjevci su čuvari Bosne bili uvijek i ostali!
@ko-le-ra eee moj care,da znaš koliko neznaš
@ko-le-ra hahaha,ajd jos jedan al na brzinu...
Moja podrska! Brzo ozdravljenje zelim.
Све усташија
@kojotjevuk52 kojote idi u sumu i ne izlazi iz nje jer si sramota svaki put kada izadjes. Uzmi gusle i guslaj ga.
Franjevci su cuvari Bosne.
Ovaj se zaposlio preko SD. a Stela
Kao mostarski muftija, brat i prijatelj, iskazujem svoje suosjećanje s tvojom braćom ...nesto najljudskije sto sam procitao u zadnje vrijeme.
Religija je zlo
ovi kad kišnu dovu uče suša nas spali
Ako je istinski,u duši čovjek u bilo kojoj vjeri on nije loš čovjek.
Isto kao u ratu! Ateisti ginuli na prvim linijama, a ovi učili dove i ateste proglašavali šehidima!
@heraklitxy vjeruj mi da nemas pojma o cemu pricas... ziv bio