Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Džafer Alić, prvi čovjek IZ Mostara, član u skupštini HNK, član nekoliko odbora raznih institucija, kako čovjek sve stigne nije mi jasno, zar nije pošteno i muslimanski da obavljaš jednu funkciju, neka neko drugi zaradi hljeb.
Šta on zna šta je po "muslimanski"?! On samo zna ove lopovske običaje.
Važnost tih ljudi koji su poginuli ne smije se ničim nikad umanjit. Ali ovaj "kult smrti" ne vodi nikuda. Vjerovatno ni oni što su poginuli nisu očekivali da će 30 godina poslije neko dobro da podupire svoje lične interese i svrhu preko njih vrteći jednu te istu priču, dok djeca šehida imaju svoju djecu, a uskoro i unučad, a ništa se promijenilo nije. Ni oni "anam" tamo, ništa bolji nisu!
Islamska zajednica u službi samo jedne stranke. I to SDA. Sramota
Naš dobri Đzafer beg naš doktor tjelesnog odgoja učenik medrese.predsjednik skupštine clan Iz clan upravnog odbora škole predsjednik direktor...nas Đzefer zaposli hanumu kada hoce i koliko je potrebno da radi...naš dobri Džafer....samo ga raja ne voli to mu je mahana
Dosadni ste više dajte nakon 30 godina nešto novo grad izumire kad nije sezona svi odlaze i ante i adnan u dojčland jer u mostaru nema perspektive
UZPo..nije porazen u Mostaru.
Efendije glavni hranitelji mržnje u mostaru
Lopovcina na kvadrat
Jao muftija kako si naporan, idi moli Alaha, kani se politike i prepirki. Imas istocnu stranu i gradi sta god oces!!!!
Ove zene iz bih su nepismene pogladajte kako se to obuce a doslo na mezar to nema ni kod aboridzana takav stil marame papuce dekolte
Herceg Bosna je do Hita,a od Hita zaboli nas kitara...
Multietnik muftija Dedivic u stilu Slobe poručuje istocnomahalašima: ne sme nitko da vas bije!
Slazem se. Toliko volite hrvate, sa ste ste na proslim izborima, iz ljubavi prema njima, naselili fiktivno 400 ljudi, da bi dobili nandat kojj bi inace dobili hrvati. Prave komsije, nema sta.
Koja sramota za obitelji pokojnika koji su sahranjeni u parku da već do sada nisu napravili ekshumaciju i prenijeli posmrtne ostatke svojih najmilijih iz parka a park ostaviti živima!
@Sandzo NE POSTOJI RBIH!!!! Čitaj Ustav!!!!
Zmisli samo da je neko prije rata Mostarca muslimana nazvao Bošnjakom, polomio bi ga ovaj na mjestu ko zmiju. Ili još bolje, da je neko reko katoliku ateističkih sklonost, nazovimo ga Dragan, da će za koju godinu on i djeca navijat za neki Zrinjski.
Bošnjaci su toliko terorisani od strane katoličke pedofilne gamadije u periodu od 93. do 95. da o tome uopšte ne treba polemisati. Životi se ne mogu naplatiti ali barem materijalna šteta može.