Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zemljanin Dodao bih jos da ako taj neko cini grijeh prema drugima, odnosno nanosi mu nepravdu bilo kakve vrste , onda trebamo i moramo reagovati...sto je svakako logicno
Evo čitam komentare i shvatim da nama ne treba drugi neprijatelj do nas samih. Svaki drugi ovdje je komunjara i islamofob. Gadno društvo. Prave gnjide. Bolje nismo ni zaslužili.
Dje su pare efendija 😜
Ne reče nam Efendija, kako je to, gledati lopove u prvim safovima?
Ovaj efendija je svjetski hajduk.
u ramazanu se hapse načelnici,koji uhvaćeni da uzimaju mito ponovo najavljuju kandidaturu? E moja ulemo,vodite u propast ovu šaku jada,ovo malo ljudi-ovaca.
Moram li postiti ako patim od niskog šećera ?
ne
U research bazi na Antartiku musliman Puterica Hikmet se stidljivo zali da mu malcice tesko postiti, jer tamo dan traje 6 mjeseci, raduje se iftaru, pa da sest mjeseci iftari kada padne noc, ali u tome mu prodje mjesec Ramazana, pa je totalno zbunjen, zasto, kada i kako. Njegov najbolji drug, Prasoje Svinjic, inace biolog, kaze mu da se opusti i da jede kada je gladan i da pije kada je zedan. Hikmet izjavljuje da ce izdurati, jer nije previse vruce, a i pingvini nisu cemu za jelo.
Hahaha nemoj me nasmijavati vako sabahile, srcani ce me opaliti. Cuj Puterica Hikmet hahaha
mario, svrsim ti majci na grudi bujne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo efendija, lijepo rečeno 👏💋
@TangoZaEsmu u čemu je problem ?
@TangoZaEsmu zbog ?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)