Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedan portal ne izaziva nacionalnu i versku mrznju kao ovaj Klix.
ma mogu oni objaviti sta hoce samo sto to niko ne uzbija ni 2%
nemas ti pojma sumadinac, ja sam svaki dan medju narodom i mogu ti reci da narod odlicno saradjuje i "funkcionise" problem je u politicarima na svim stranama
sumadinac nema problema rjesavaj probleme po sumadiji a ovu drzavu zaboravi ovdje mi sredjujemo stvari po "bosanski"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Može li RS samostalno objaviti rezultate popisa stanovništva? ZAŠTO DA NE! PITANJE JE KO ĆE DA POVJERUJE U ISTINITOST, SADA VEĆ SVA EVROPA ZNA ZA DVA PAPKA! TJA!
Franci = Francuzi
Bosnjak = Bosanac
Bog, Bosna i Bosanci!!!
Mehmede srbine poturceni Ne blati ime sa svojom prljavstinom sto se tice krade ima je i u rs i federaciji kakov je bakir takav je i dodik sto se tice krade, sto se tice srebrenice i zrtava rata bolje ti je da sutis jebo ti dodik mamu onu kod kuce sto ti hranu sprems
"dubinska odbrana" Izgleda da smo se dubinski uvalili i potrošili 42.000.000 KM, između ostalog i za nešto o čemu se tek sad MALO priča. Gdje su otišli ostali novci? Možda opet MALO pročeprkate naravno dubinski i otkrijete nam još nešto vrlo zanimljivo. Recimo da Bosanci i Hercegovci koji se tako izjašnjavaju, po metodologiji su npr. kao Palestinci.
svaki dan vecina vremena se provede samo rs ovo ono mile ovo ono... ako mogu uraditi sta nek rade, vidjece se koliko pije vode to njihovo, i moje selo moze objaviti rezultate popisa, koga briga za tim... pocnite vec jednom ici za poslom
Ne mogu se Srbi pomiriti da je Bosnjaka preko 50%.
Ko?
Aha. :D
Igraju ljudi da se odvoje vec to spremaju za referendum 2018. god a vi iz federacije samo se smijte:
Rečeno je pod kojim uslovima se možete odvojiti!
@archibald.rajs Slažem se sa tobom i za ograničene izvore od bosman345. bosman slijedeći puta se malo više pripremi ili pročitaj. A ti archibalde evo ti jedan izvor malo čitaj http://www.britannica.com/EBchecked/topic/700826/Bosnia-and-Herzegovina/277548/The-arts#ref476262 vjerujem da ćeš razumjeti što piše obzirom da se busaš pameću i obrazovanjem ili ti prihvataš samo ono što je u tvojoj glavi? Bilo je Bosne i prije tebe a biće i poslije tebe. Ako želiš još koji izvor samo reci ja sam vrlo brzo našao jednu za tebe koju ne može svako uređivati. Odabrao si ime obrazovanog čovjeka nadam se da imaš bar djelić intelekta iako sumnjam čitajući što pišeš.
Pa kako je onda genetika Bosnjaka drugacija od Srba i Hrvata? :/ Ko kaze da su Bosnajci slaveni? Mnogi pocinju govoriti o ilirskom porijeklu Bosnjaka.
@iggy 1440. godine kada je Tvrtko II Kotromanić poslao bosansku delegaciju u Budim radi čestitanja poljskom kralju Vladislavu Varnenčiku na izboru za kralja Ugarske i Hrvatske. Tada je vođa bosanske delegacije rekao da su: "Bošnjakom isti pradjedovi bili kao i Poljakom". Lucius: De regno Dalm. et Croat., str. 309 : “Poslije toga kad se razcijepilo kraljevstvo (Hrvatska) u dijelove, izabrase Bošnjaci god. 1079. sebi posebnog poglavara; isto učiniše i Neretljani; a Hrvati izaberu za vladara tuđinca.” 17.vijek. Junije Palmotić : ,,...od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani, po kijeh plodnoj teku strain bistra Drina, Sava i Drava.'' ,,Bulgar, Bošnjak, Hrvat bojni dizat će te do nebesi, i svi puci neizbrojni naš kojijem se jezik resi…”
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Ja doso samo da javno kazem da ceto napusti reprezentaciju, jer po tetovazi on BOSNU ne broji...zaboli ne qrac za ovo brojanje
Et nek je entitet, al brate dragi ti igras za drzavu ne za entitet, sam po sebi je cijepas i ne priznajes drzavu za koju igras, ima li to smisla?
Mes'cinimise vise Bosanaca od Bosnjaka....Valja sad sve to prepravit po Ustavu...pljuc...
Statistika... Tacan zbir netacnih podataka
Cuj idioti hoce sami da objave rezultate hahahahahaha, je li to prvi korak ka samostalnosti RS????