Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ću demonstrirati protiv njih....koga briga za njihove probleme, imali su priliku da se pobune, ali nisu jer ih 90% preko štele uposleno..... ljeti gase požare sa plastičnim pištoljima na vodu, i kukaju na dotrajalu opremu, a kad se raja bila digla nigdje njih da izađu na ulicu, ušutili se....tako da ne zanima nas.... niko nema pravo da kuka svima je dobro, ma odlično....... isto važi i za ove iz KOMOS - a ..... zaboli nas za vas......
Ljudi svoje zivote rizikuju na poslu a jos treba da misle hoce li za to dobiti platu. Ovo je stamota.
Jos malo pa ce iz Mostara poceti aktivno da stizu divne vijesti o onome sto su SDA i HDZ radili proteklih godina. Da nema univerziteta davno bi se grad raspao. Dolazi momenat kada ce nacionalisti i oni koji predstavljaju nacionalne politicke stranke shvatiti da nema hljeba bez zajednice, da ne mozes drugom otimat i biti rahat cijeli zivot. Ili se ujedini ili nestani, jednostavno.