Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Franjevci su uvjek bili i ostali pravi ljudi. Respect!
prvo svaka čast na samom potezu, pravi potez bogobojaznih ljudi. drugo, svaka čast na pristupu, pravi misionarski način čime katolička crkva pokazuje da je velesila na putu misionarstva, i kako se to radi.
Franjevci su daleko najmoralniji segment unutar svih konfesija, i najbliži narodu. Ne kažem da nema i drugih, i dominikanaca i hodža, i pravoslavniih sveštenika, ali svi oni ipak ostaju na nivou pojedinaca, bili oni čak i brojni, ali franjevci ih po brojnošću dobrih ljudi u svojim redovima daleko nadmašuju.
Svaka čast mostarski franjevci! Ljudi, nemojte od svake fine i pohvalne vijesti napraviti nacionalističku prepirku, nema smisla više...
Duboko postovanje prema ovim ljudima, zaista su ga zasluzili. Ja mislim da nema niti jednog drugog reda ili bratstva ovdje koji se toliko upirao i za kulturu i za obrazovanje kroz vijekove na ovom podrucju. A onda kada ti dodje hostapler efendija iz IVZ-a pa pocne vaziti o dobrocinstvu i sl. pa cisto ga nogom nabiti samo. Pored ovakvih ljudi, takve treba biti stid i sram. Od silnih djamija nema nikakve koristi.
Franjevci, dobri ljudi.
Franjevci uvijek uz narod. Svaka cast!
Je li to da se ne miješaju sa "bogatima"? Sad će se odmah znati gdje je čije mjesto.
franjevci..su oduvijek bili pravi bošnjani..respect
Trebao bi biti visok poput Twin Tower-a u NY da bi mogao primiti bar polovinu siromašnih BH studenata. Al' i ovako kapa dole.
I opet ne vidim komentare da bi se umjesto studentskog doma trebala fabrika izgraditi. Izgleda da su takvi komentari rezervisani samo na tekstovima o izgradnji neke džamije.
e sve se nešto bojim da će ovo biti samo studentski dom. Na kraju krajeva, meni ni iz džepa ni u džep što se gradi, pa bila to džamija ili studentski dom. Moj prvi komentar je upućen mojim balijama.
Rekoh već zašto mi je bitno. Iz jednog jedinog razloga. A koji si to ti meni dao argument?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo!!!
Svi narodi i sve konfesije svijeta misle na siromašne osim ,,demokrata,, u Bosni i Hercegovini. Naše ,,demokrate,, samo sirotinju iz mjeseca u mjesec prave još većom i većom sirotinjom. Simptomatično!
Aferim!
Sasvim normalno. To i jeste između ostalog poslanje vjere.
Iskreno se nadamo da ce i ovakve price ugledati svjetlo dana na portalu klix.ba http://dirhem.org/index.php/humanitarne-akcije/okonane-akcije/681-izgradena-kuca-radostan-dan-za-porodicu-mujakovic
pohvalno ... al da mi je samo znat odakle im pare
naravno da pitam ... odakle ti da ne pitam
Dao im saudijac...cuj odakle? zar ne smije niko drugi osim arapa nesto u BiH darovati?